Aalborg Håndbold

Publikumsfavorit forlænger

Aalborg Håndbold har ifølge Nordjyskes oplysninger forlænget kontrakten med lidt af en fanfavorit

Buster Juul er, ifølge Nordjyskes oplysninger, også at finde i Aalborg-trøjen i næste sæson. Foto: Henrik Louis

Buster Juul er, ifølge Nordjyskes oplysninger, også at finde i Aalborg-trøjen i næste sæson. Foto: Henrik Louis

HÅNDBOLD:Der har været spekuleret en del i, hvordan Aalborg Håndbolds trup kommer til at tage sig ud i næste sæson. Måske mest af alt spekuleres der i, hvordan truppen ser ud, når Mikkel Hansen lander i Aalborg i sommeren 2022.

Tidligere på ugen præsenterede Aalborg Håndbold Martin Larsen, der vender hjem til klubben. Her bliver han genforenet med en lang række tidligere holdkammerater. Blandt andet Buster Juul, der ifølge Nordjyskes oplysninger har forlænget sin aftale med klubben for yderligere en sæson.

Oprindeligt stod Buster Juuls kontrakt til at løbe ud efter denne sæson, men han og mesterklubben er blevet enige om at tage en sæson mere. Aftalen skulle være på plads, men Aalborg Håndbold har endnu ikke præsenteret den.

28-årige Buster Juul har været plaget af skader. Derfor har han aldrig for alvor fået forløst sit enorme talent, men nu er han tilbage for fuld styrke og kan meget vel blive en vigtig brik i Aalborgs hektiske sæsonafslutning med både Champions League-kvartfinaler og slutspil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.