Så er det officielt: AaB og Tom van Weert siger farvel

Hollænderne stopper med udgangen af juni, når hans kontrakt udløber

Tom van Weert efter et af hans 31 mål for AaB. Foto: Ritzau Scanpix / Henning Bagger <i>Ritzau Scanpix</i>

Tom van Weert efter et af hans 31 mål for AaB. Foto: Ritzau Scanpix / Henning Bagger Ritzau Scanpix

FODBOLD:AaB og viceanfører Tom van Weert er blevet enige om at stoppe samarbejdet ved kontraktudløb 30. juni 2021.

- AaB og jeg tager afsked som venner og med en god følelse, selvom jeg stadig er ærgerlig over, at vi ikke lykkedes med at sikre en europæisk billet i fredags, når vi var så tæt på.

- Alt i alt har jeg haft tre gode år i AaB og Aalborg, hvor sidste sæsons pokalfinale burde have været et højdepunkt, konstaterer Tom van Weert.

- Jeg vil gerne takke fansene og folkene i klubben for den opbakning, jeg altid har fået, og jeg vil fremover følge AaB og også vende tilbage på besøg i Aalborg på et tidspunkt, siger Tom van Weert.

han fylder 31 år i næste uge, og van Weert kom i august 2018 fra FC Groningen til AaB efter i en årrække at have leveret mål i hollandsk fodbold, og den tendens er for den sympatiske angriber fortsat i Aalborg.

Således har Tom van Weert i 91 officielle kampe bidraget med 31 scoringer, hvilket af en udlænding i AaB blot af overgået af englænderen William Graham Lockey, der huserede for klubben med 41 mål tilbage i perioden 1934-1941.

Tom van Weert deler med sine 31 fuldtræffere andenpladsen på ”udlændinge-topscorerlisten” med Rade Prica (59 kampe) og Andres Oper (133 kampe).

- Både på og uden for banen har Tom van Weert i tre år været en fortræffelig repræsentant for vores klub, hvilket også afspejler sig i, at han i de to seneste sæsoner har været vores viceanfører.

- På banen har Tom udover sine mål bidraget med erfaring og arbejdsomhed i holdets tjeneste, og Toms indstilling og professionalisme er beundringsværdig, siger Inge André Olsen.

- Samlet set har vi imidlertid sammen vurderet, at det er det rette at skilles nu, og vi har stor forståelse for, at Tom på nuværende tidspunkt i karrieren ønsker at prøve noget andet, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger AaB's sportschef Inge André Olsen.

Hold dig opdateret om AaB - Tilmeld dig vores nyhedsbrev om AaB lige her

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Flår medalje af Helgstrand: Hest pumpet med medicin aftenen før stævne
Luk