Sådan vil AaB gøre sig klar til overlevelseskamp

Superligaholdet krydset til januar klinger med en af de direkte konkurrenter i kampen for at undgå nedrykning

Der venter Lucas Andersen og AaB en hård kamp for at undgå nedrykning i et forår, der byder på hele tre kampe mod AC Horsens. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Der venter Lucas Andersen og AaB en hård kamp for at undgå nedrykning i et forår, der byder på hele tre kampe mod AC Horsens. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:AaB har netop offentliggjort, hvordan klubben vil forberede sig frem mod forårets overlevelseskamp i Superligaen, hvor de starter syv point under nedrykningsstregen.

Cheftræner Erik Hamrén kalder spillerne tilbage fra juleferie 4. januar, og herefter venter tre testkampe på dansk grund, inden de for anden vinter i træk tager til Malta på træningslejr.

Den første testkamp i 2023 bliver mod Fredericia fra 1. division, inden det gælder en duel mod AC Horsens, der af mange regnes som det hold, AaB skal overhale, hvis de vil overleve i Superligaen. Derefter venter Viborg FF, inden aalborgenserne 28. januar sætter kursen mod Malta. 

AaB's forårsforberedelser

  • 4. januar: Træningsstart
  • 13. januar: Testkamp på hjemmebane mod FC Fredericia
  • 20. januar: Testkamp på udebane mod AC Horsens
  • 26. januar: Testkamp på udebane mod Viborg FF
  • 28. januar til 7. februar: Træningslejr på Malta inkl. to testkampe
  • 11. februar: Testkamp på udebane mod Vendsyssel FF
  • 17. februar: Forårspremiere på hjemmebane mod AGF

Træningslejren på Middelhavsøen byder på to testkampe mod endnu unavngivne modstandere og varer frem til 7. februar.

Ved hjemkomsten til Aalborg har AaB planlagt en sidste test, som bliver mod Vendsyssel FF fra 1. division, inden det atter går løs i Superligaen. Forårspremieren spilles fredag 17. februar, hvor AGF gæster Aalborg Portland Park.

Superligaspillerne er dog langt fra gået på juleferie endnu. Selv om årets sidste kamp for længst er spillet, så fortsætter Erik Hamrén med at hundse rundt med sine udvalgte frem til og med 4. december.

Du kan få mere om AaB i Nordjyskes fodboldpodcast Ripodsten. I den nyeste udgave bliver der set tilbage på efteråret og uddelt priser i kategorier som blandt andet årets mål, årets skuffelse og årets detalje. Ripodsten kan høres der, hvor du henter dine podcasts.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.