Sydafrikaner tvinger Clara Tauson ud i tre sæt

Clara Tauson er klar til tredje runde i den franske turnering Engie Open Nantes Atlantique.

Clara Tauson nåede én kamp ved US Open, hvor hun 30. august røg ud i første runde. (Arkivfoto). <i>Mike Stobe/Ritzau Scanpix</i>

Clara Tauson nåede én kamp ved US Open, hvor hun 30. august røg ud i første runde. (Arkivfoto). Mike Stobe/Ritzau Scanpix

Clara Tauson snuppede onsdag sin sejr nummer to i ITF-turneringen Engie Open Nantes Atlantique, og dermed er hun klar til tredje runde.

Det var dog ikke helt uden problemer, at det danske tennistalent spillede sig videre mod sydafrikanske Isabella Kruger, der er nummer 365 i verden.

Efter at have vundet første sæt tabte Clara Tauson andet sæt klart, og derfor skulle det afgøres i et tredje sæt.

Clara Tauson klarede ærterne og vandt 6-1, 2-6, 6-4.

I den kommende runde skal Clara Tauson møde enten Audrey Albie fra Frankrig eller den ottendeseedede russer Kamilla Rakhimova, der er nummer 103 i verden.

Selv er Clara Tauson nummer 135 i verden. Hun har i 2022 døjet med tilbagevendende rygproblemer og er nu ved at spille sig tilbage i form.

I februar nåede hun sin hidtidige topplacering på verdensranglisten. Her var hun oppe som nummer 33, men er altså dumpet ned, i takt med at hun som følge af sine skadeskvaler er gået glip af turneringer.

Engie Open Nantes Atlantique er en 60.000 dollarturnering på ITF-niveau, som rangerer under WTA's turneringer. I sidste uge nåede Clara Tauson semifinalen i en anden en ITF-turnering.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.