EH Aalborg

Tager glæde og vemod med ind i nedrykningskampe

Julie Jensen er i gang med sin sidste sæson i EH Aalborg, og hun vil aflevere klubben i ligaen

Julie Jensen glæder sig til nedrykningskampene og tror på nordjysk succes. Arkivfoto: Lars Pauli

Julie Jensen glæder sig til nedrykningskampene og tror på nordjysk succes. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:EH Aalborg tager lørdag eftermiddag hul på et nervepirrende nedrykningsspil, hvor holdet over fire kampe skal forsøge at hente point nok til at undgå sidstepladsen i en pulje med fire hold.

Nordjyderne indleder med en manko i forhold til modstanderne, der er belønnet med point på baggrund af deres placering i grundspillet. Silkeborg-Voel KFUM og Skanderborg starter med to point, Ajax København og Randers HK med ét point, mens EH Aalborg starter uden point.

Troen på, at holdet kan skrabe det nødvendige antal point sammen over fire kampe er dog til stede hos nordjyderne.

- Vi var inde i et godt flow i slutningen af grundspillet. Så vi skal bare køre videre, og så er jeg sikker på, vi godt kan overraske. Vi glæder os i hvert fald til kampene, siger bagspilleren Julie Jensen.

EH Aalborg har haft en pause på godt 14 dage inden eftermiddagens hjemmekamp mod Ajax København. Og det hører man ikke Julie Jensen brokke sig over.

- Vi har spillet en lang sæson, og mange af os har haft nogle småskavanker, som der nu er kommet styr på. Så vi er klar til at give den gas, understreger Julie Jensen, der ser frem til sæsonafslutningen med en smule vemod.

Efter sæsonen skifter hun således til Herning-Ikast Håndbold.

- Det bliver nogle specielle kampe for mig personligt. Men jeg tænker ikke så meget på det endnu. Lige nu gælder det overlevelse med EH Aalborg, og så tager vi det andet bagefter, siger hun.

Skulle EH Aalborg slutte på puljens sidsteplads, får nordjyderne endnu en chance for at redde ligalivet. Holdet skal i givet fald spille playoff mod nummer to i 1. division. Det bliver med stor sandsynlighed et opgør mod Sønderjyske.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.