Tidligere udlandsprof bliver ny cheftræner for AaB-kvinder

AaB's nye cheftræner har en lang række engelske klubber på sit cv

Claus Bech Jørgensen har tidligere været tilknyttet AaB's akademi på herresiden. Nu skal han være cheftræner for AaB's bedste kvindehold. <i>Arkivfoto: Claus Søndberg</i>

Claus Bech Jørgensen har tidligere været tilknyttet AaB's akademi på herresiden. Nu skal han være cheftræner for AaB's bedste kvindehold. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Det bliver Claus Bech Jørgensen, der til foråret skal stå i spidsen for AaB's kvindehold, fortæller klubben onsdag i en pressemeddelelse.

Han erstatter Kristoffer Kvistgaard, der rejser til Færøerne. 

Claus Bech Jørgensen har en lang aktiv karriere i engelsk fodbold bag sig med klubber som Bournemouth, Bradford, Coventry og Blackpool på cv'et.

Som træner har han tidligere været tilknyttet AaB's akademi på herresiden. Senest har han været head of coaching for kvinderne i Vildbjerg.

-Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at ansætte Claus Bech Jørgensen. Vi har prioriteret at finde en træner med erfaring, og vi er sikre på, at Claus er den helt rigtige til at videreudvikle vores unge hold, der har spillet en rigtig flot efterårssæson, hvor de gik ubesejret gennem 1. division, siger Kjeld Simonsen, der er direktør i AaB Kvinde Elitefodbold A/S.

Den glæde deler Claus Bech Jørgensen.

-Jeg er meget stolt over at blive cheftræner for AaBs kvindehold. Jeg har haft mange trænerroller i fodbold, men denne er på mange måder den mest spændende. Ikke mindst på grund af den udvikling, der i øjeblikket sker i kvindefodbolden. Spillerne er ambitiøse og motiverede. De har præsteret enormt flot i efteråret, og dermed har de sat sig nogle høje standarder. Jeg glæder mig meget til at arbejde med dem i det nye år siger Claus Bech Jørgensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.