Tjekke eliminerer andenseedede Jabeur i Australian Open

Driftssikre Marketa Vondrousova overraskede torsdag med sejr over Ons Jabeur i Australian Open.

Ons Jabeur nåede finalen i både Wimbledon og US Open, men kunne ikke levere finale-hattricket i Melbourne. <i>Jaimi Joy/Reuters</i>

Ons Jabeur nåede finalen i både Wimbledon og US Open, men kunne ikke levere finale-hattricket i Melbourne. Jaimi Joy/Reuters

Ons Jabeur er færdig ved Australian Open allerede efter anden runde.

Torsdag tabte den tunesiske profil således 1-6, 7-5, 1-6 til tjekkiske Marketa Vondrousova, der aktuelt blot er nummer 86 i verden.

Hun har dog tidligere været helt oppe som nummer 14 - efter sin French Open-finale i 2019, og det var til at se mod Jabeur.

Vondrousova var således yderst solidt spillende i alle tre sæt og holdt modsat den tunesiske favorit sine uprovokerede fejl til et minimum.

Jabeur var langt mere flagrende og fandt kun sit topniveau i et tæt andet sæt. Blandt andet 50 uprovokerede fejl blev dyrt.

Dermed slutter Ons Jabeurs stime af store finaler. Hun nåede således sidste kamp ved både Wimbledon og US Open i 2022 - dog uden at vinde.

Marketa Vondrousova, der har døjet med skader og derfor er raslet ned på verdensranglisten, møder i tredje runde sin 17-årige landsmand Linda Fruhvirtova.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden