Viborg har ikke Kramer med til Aalborg: Her er forklaringen

Viborg FF-træner Jacob Friis har ikke udtaget Lars Kramer til søndagens playoff-kamp mod AaB, og det er der flere gode forklaringer på

Viborgs Lars Kramer er ikke med i kamptruppen til søndagens kamp mod AaB. <i>Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Viborgs Lars Kramer er ikke med i kamptruppen til søndagens kamp mod AaB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AALBORG:Viborg FF skal forsøge at runde en fantastisk forårssæson af med at hjemtage en plads i Europa, når man søndag aften gæster Aalborg Portland Park. 

Den midtjyske jagt på Europa bliver uden den hollandske forsvarsstyrmand Lars Kramer. Det er der sådan set ikke den store overraskelse i, for han har ikke været en del af Jacob Friis' stamme i de seneste mange kampe. Det opsigtsvækkende består i, at Kramer er helt ude af Viborg-truppen. 

Lars Kramer ligner en kommende AaB-spiller. Det kunne Nordjyske allerede berette for flere uger siden, og nu lægger Viborg selv flere lodder i den skål.

- Lars Kramer er ikke en del af truppen til AaB-kampen, fordi vi jo blandt andet også har læst, hvad I har skrevet. Vi har nok set skriften på væggen, så for at beskytte Lars, så har vi valgt, at han ikke er med i truppen, siger Jacob Friis til Nordjyske. 

- Vi har også valgt at holde ham helt ude af kampen, fordi vi ikke ønsker at sætte ham i en situation, hvor folk kan anfægte hans professionalisme. Vi ved, at han er en god fyr, men forestil dig, at han kommer ind i de sidste fem minutter og ender med at lave en fejl. Så vil folk begynde med alle mulige teorier, siger Jacob Friis. 

Han forklarer endvidere, at den sportslige konsekvens ved at udelade Lars Kramer er til at overse, da han i forvejen ikke har været med i de seneste Viborg-kampe. 

- Vi har garderinger nok til den position, og Lars har ikke været med i de seneste kampe, så rent sportsligt gør det ikke nogen forskel. 

Med den melding virker det for alvor som et spørgsmål om dage, før en transferfri Lars Kramer præsenteres i AaB.

Ligsom Kramer ikke er med til søndagens finale, så er AaB også stadig uden Rasmus Thelander og Iver Fossum, der begge er ude med karantæne. 

AaB's trup til Viborg-kamp

  • 1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 24 Vladimir Prijovic, 27 Gustav Dahl, 31 Anders Noshe, 32 Casper Gedsted, 38 Oliver Ross, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander.

  • Rasmus Thelander og Iver Fossum afsoner karantæne, mens skadeslisten omfatter Lucas Andersen, Magnus Christensen, Gudmundur Thórarinsson og Rufo.

 

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.