Støtte til bus og besøg

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Andreas Falck

Vendsyssel Tidendes Fond har tradition for at støtte kulturinstitutioner og frivilligt arbejde i avisens gamle udgivelsesområde.

Denne gang var der særligt fokus på frivilligt arbejde, så ældre og syge borgere får lidt mere indhold i tilværelsen.

Fondsbestyrelsen, der var samlet på NORDJYSKE Medier i Hjørring, uddelte således støtte til tre udviklingsagenter på Sæby Ældrecenter, som havde søgt om hjælp til at leje en liftbus, der kan bringe en del af ældrecentrets 76 beboere en tur ud i det blå.

- Vi er meget taknemmelige. Det er den slags støtte, som kan give vores beboere lidt ekstra, og det giver virkelig livsgnist tilbage at komme på ture, fortæller udviklingsagent Elly Nielsen.

Der var også en økonomisk håndsrækning til de frivillige i besøgstjenesten Kamillus Hjørring, der besøger uhelbredeligt syge i eget hjem, på plejehjem eller sygehus. Pengene går blandt andet til undervisning og møder, så de frivillige kan være "klædt godt på" til den vigtige opgave.

Endelig uddelte fonden også støtte til Historisk Samfund for Vendsyssel og deres udgivelse af Vendsyssel Årbog.

- I år handlede det meget om livskvalitet, men vi favner bredt og vil generelt gerne støtte op om små foreninger og frivilligt arbejde, der ellers risikerer at blive glemt, siger formand Flemming Trinskjær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.