Strukton skifter signalsystemer på Thybanen

Jernbaneentreprenør har oprettet midlertidigt kontor i Gl. Bedsted, mens de skifter de gamle signalsystemer på Thybanen.

Anne Brik Jensen og Bo Lehm
Ronni Davidsen (th.) og Kent Stigsen (tv.) er ved at grave ud til fundamentet til et nyt bomanlæg ved en af Thybanens overkørsler. Foto: Bo Lehm
Togtrafik 14. februar 2018 07:35 - Opdateret 14. februar 2018 10:33

Gl. BEDSTED: Jernbaneentreprenørerne Strukton Rail arbejder på at udskifte de gamle signalsystemer på Thybanen.

- Det man laver fremadrettet, gør det hele mere computerbaseret. Det vil sige, at man tager alle de trafiklys, som står ved siden af banen ned. Dem putter man i stedet for ind i en computer, sådan at lokoføreren får signalerne direkte op i toget, forklarer Jens Christian Jensen, administrerende direktør i Strukton Rails.

Arbejdet skrider frem

Strukton Rails rykkede allerede i oktober sidste år ind i Gl. Bedsted, og efter planen er de færdige med arbejdet i april/maj i år. Herefter rykker de videre til strækningen mellem Struer og Langå. I mens arbejdet står på, har de oprettet et midlertidigt kontor, hvor 25-30 personer, der arbejder på udskiftningen af de gamle signalsystem, er tilknyttet.

Placeringen i Gl. Bedsted skyldes områdets tætte placering på Thybanen, og så var der gode muligheder for at få de haller og lagerfacilliter, der skal bruges under arbejdet.

- Så det er meget geografisk baseret, hvor tæt det er på de baner, vi skal ud og servicere og installere på, siger Jens Christian Andersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...