TFC-vikar: Fantastisk attitude

Thisted FC holdt nullet med 10 mand

Sebastian Engelberth Hansen
Henrik Larsens Thisted FC har på to kampe hentet lige så mange rene bur i foråret, som Joakim Mattssons TFC gjorde de første 11 forårskampe. Arkivfoto: Bo Lehm
Thisted FC 16. maj 2018 22:12 - Opdateret 22. maj 2018 15:43

FODBOLD: De kom bedst ud fra pauseteen, men med 17 minutter igen ændrede kampen karakter. Ud røg Thisted FC’s førstemålmand, Kevin Mendoza, på sit andet gule kort i kampen. Herefter pressede hjemmeholdet fra Fremad Amager på for at hente tre point.

Alligevel lykkedes det for thyboerne, som ikke har vundet i forårets nu 13 kampe, at holde nullet og snuppe et point. 0-0 og det rene bur vækker glæde hos vikarierende cheftræner Henrik Larsen.

- Vi udviste en fantastisk attitude og ville holde nullet. Det var dejligt at se. Sikken indsats de leverede. De gav intet væk, og de arbejdede så hårdt. Det var helt vildt, siger Henrik Larsen.

Med onsdagens nullert gjorde TFC op med forårets forsvarsstatistik, hvor de inden udekampen i NordicBet Ligaen havde lukket tre mål i halvdelens af forårets opgør. Det rene bur faldt derfor også på et tørt sted for thyboerne, som efter Henrik Larsens opfattelse fik løn som fortjent onsdag.

- Jeg synes jo, at når jeg så omklædningsrummet efter kampen, havde de givet alt. Vi talte om at udstråle vinderattitude. Det var det altså, når man kunne se efter kampen, at der ikke var mere i tanken, siger Henrik Larsen.

Vikaren på cheftrænerposten så både fightervilje og to tætte firekæder i 4-4-2.

4-4-2 spillede TFC også i, da de rykkede op fra i 2. division, og gensynet skabte bedre mulighed for at lukke af i forsvaret.

Både gejst og tætte kæder får thyboerne brug for, når de søndag afslutter sæsonen, for søndag kommer den oprykningsjagende divisionsduks fra Vejle Boldklub på besøg i Thisted.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...