Undertallige Thisted forsvarede nullert

Målmand blev smidt ud for sit andet gule kort

Sebastian Engelberth Hansen
Kevin Mendoza røg tidligt i bad, og derfor spillede Thisted FC onsdag aften de sidste 17 minutter plus tillægstid 10 mod 11. Arkivfoto: Martin Damgård
Thisted FC 16. maj 2018 20:41 - Opdateret 22. maj 2018 15:43

FODBOLD: Rent bur for anden gang i foråret. Det er, hvad Thisted FC onsdag aften kunne glæde sig over, da de gæstede Fremad Amager.

Desværre for thyboerne blev forårets andet rene mål samtidig også forårets anden 0-0-kamp. Nullerten søger for, Thisted FC nu ikke har vundet i 13 kampen i forårets 1. division.

Thyboerne stillede onsdag op uden anfører Allan Høvenhoff, mens højre back Glenn Rask sad ude med karantæne.

Omvendt returnerede viceanfører Jeppe Svenningsen til forsvarskæden, og sammen med resten af onsdagens udehold formåede han at holde de kongeblå fra Sundby stangen.

Det holdt ellers hårdt for onsdagens udehold, for med 17 minutter igen satte TFC-målmand Kevin Mendoza et foreløbigt punktum for sin karriere i Thy.

Målmanden skifter efter sæsonen til AC Horsens i Alka Superligaen, og i NordicBet Ligaens næstsidste spillerunde ragede han så et rødt kort og en karantæne i sidste spillerunde til sig.

Målmanden kom ud i af sit mål og uden for feltet kom Kevin Mendoza for skade at ramme bolden med armen.

Det takserede dommer Jonas Hansen til et gult kort, ligesom han havde gjort lige efter pausen, da Kevin Mendoza stødte sammen med amagerkanernes Kasper Engel. Derfor røg Kevin Mendoza tidligt i bad.

I de sidste 17 minutter trykkede Fremad Amager på for at score på indskiftede Mathias Rosenørn i Thisted-målet, men ligesom sin førstemålmand holdt Rosenørn kuglen ude af målet.

Og da Fremad Amager fik kuglen i kassen med tre minutter igen af den ordinære spilletid, var Kasper Engel løbet i offside.

Med 0-0 har TFC nu en sidste mulighed for at hente en sejr i foråret, når de søndag tager imod rækkens duks og oprykningsfavorit, Vejle B. Vejlenserne skal bruge et point for at være sikre på at rykke i Superligaen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...