10-årig pige kørt ned i fodgængerfelt

Vidne så, at pigen blev slynget op i luften

Arkivfoto

Arkivfoto

Opdateret 29. juli klokken 10.33

THISTED:Den 10-årige pige, der mandag klokken 17.16 blev ramt af en bil, da hun ville krydse et fodgængerfelt på Simons Bakke i Thisted, blev ramt, idet hun trådte ud på kørebanen.

Det fremgår af de forklaringer, som er afgivet af et vidne og af den 43-årige bilist, der ramte pigen.

Den 43-årige mand, der er fra Thisted, kom kørende ad Simons Bakke i retning ind mod byen. Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands politi oplyser, at han har forklaret til politiet, at han bemærkede, at der gik nogle mennesker ude i siden af vejen, men han så ikke pigen, der ifølge bilisten pludselig trådte ud på vejen fra højre side.

Vagthavende oplyser desuden, at et vidne ringede ind og fortalte, at vedkommende kom kørende ad Simons Bakke på vej ud af byen. På vej mod fodgængerfeltet bemærkede han en pige, som stod på fortovet ovre ved roklubben og ventede på at komme over vejen. Han holdt tilbage, så pigen kunne komme over fodgængerfeltet. Ifølge forklaringen lagde han ikke mærke til den modkørende bil, men bemærkede, at pigen tog et skridt ud i fodgængerfeltet og blev slynget op i luften.

Pigen er ikke afhørt endnu. Politikommissær Jørgen Jensen fra Lokalpolitiet i Thisted oplyser, at politiet ikke har fået yderligere meldinger om pigens tilstand, ud over at hun har slået hovedet, men er uden for livsfare. Hun blev fløjet med lægehelikopter til Aalborg Universitetshospital.

.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.