Musejagt med succes: Butik åbner igen fredag morgen

Rema 1000 i Thisted tog ingen chancer, da en medarbejder torsdag morgen spottede det, der lignede en mus - nu er musen fanget og forretningen åbner fredag klokken otte

En musefælde alene gør det ikke. Rema 1000 i Thisted fik torsdag hjælp i jagten på en mus af en skadedyrsbekæmper med en hund, der har næse for opsnuse mus. Arkivfoto

En musefælde alene gør det ikke. Rema 1000 i Thisted fik torsdag hjælp i jagten på en mus af en skadedyrsbekæmper med en hund, der har næse for opsnuse mus. Arkivfoto

THISTED:En næse for mus kan gøre en forskel.

Det kan købmand Laurits Engholm Petersen skrive under på, for det var hunden Sally, som snusede sig frem til den mus, som torsdag formiddag blev spottet i Rema 1000-butikken i Rosenkrantzgade i Thisted.

- Lige nu er vi i gang med at rydde op, gøre rent og kassere varer, som har stået de steder, hvor vi formoder musen har været inden vi fik den fanget, men fredag klokken otte er vi klar til at åbne, siger Laurits Engholm Petersen.

Begrebet ”nedlukning” fik torsdag formiddag en ekstra dimension for medarbejderne i Rema 1000 i Rosenkrantzgade i Thisted.

Fra morgenstunden så en ansat noget, der kunne ligne en mus inde i butikken, og så var der kun en ting at gøre, fortæller købmand Laurits Engholm Petersen.

- Så var der bare en ting at gøre. Vi lukkede butikken, fortæller Engholm Petersen som understreger, at der i situationen ikke er andre muligheder.

- Det handler om fødevaresikkerhed, og det skal tages alvorligt.

Faktisk så alvorligt, at der torsdag formiddag blev tilkaldt en skadedyrsbekæmper med en hund, der skal snuse sig frem til musen.

Laurits Engholm Petersen har drevet Rema 1000-butikken i nu 11 år, og det er første gang han har oplevet en situation som denne.

Hvordan musen er kommet ind i forretningen vides ikke med sikkerhed. En mulig forklaring er, at den har gemt sig blandt de varer, der blev afleveret i forretningen torsdag morgen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.