Nors BK vinder med et enkelt mål

Det endte med to point til Nors BK, som slog Fjerritslev IF på udebane i 3. Division

Nors BK fik en tiltrængt sejr i Fjerritslev. Arkivfoto: Martin Damgård

Nors BK fik en tiltrængt sejr i Fjerritslev. Arkivfoto: Martin Damgård

FJERRITSLEV:Efter et par knap så gode præstationer var der pres på Nors BK, da de torsdag aften mødte Fjerritslev IF på udebane i 3. Division. Det blev en tæt kamp, men i de døende sekunder var det Nors BK, som fik den afgørende scoring og vandt 24-23.

- I dag var det vilje og gejst, der bar os igen, efter vi ikke har været ligeså tydelige i vores udtryk de seneste par kampe, siger træner for Nors BK, Anders Heshe.

Fra start var kampen tæt, og de to hold fulgtes ad. Men det var hjemmeholdet, som gik til pause foran med et enkelt mål 13-12.

- De spillede syv mod seks, og det havde vi svært ved at dække op de første tyve minutter, men så fik vi også styr på det. I angrebet kom vi til mange muligheder, men vi brænder stadig for mange, siger Anders Heshe.

Efter pausen fik Nors BK bedre styr på kampen og fik en føring på tre mål. Men en to minutters udvisning gjorde, at hjemmeholdet kom tilbage i opgøret.

Med 25 sekunder igen var stillingen 23-23, og Nors BK var i angreb. Her spillede de fornuftigt tiden ud og fik scoret til resultatet 23-24.

- Det var en god kamp, og vi er selvfølgelig meget tilfredse med, at det er os, der tog sejren, siger Anders Heshe.

Anders Heshe fremhæver efter kampen Thomas Schmidt og målmand Niklas Svendsen for gode præstationer, men roser samtidig kollektivet for en god kamp.

Kampfakta:

Håndbold, 3. Division

Fjerritslev IF

Nors BK

Resultat: 23-24

Pausestilling: 13-12

Mål: Thomas Schmidt 8, Morten Stefansen 5, Sune Brink 4, Lasse Dieckmann 2, Dres Johansen 2, Kasper Gravesen 1 og Laurits Enggaard 1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.