To mænd anholdt efter knivstikkeri

28-årig mand blev stukket ned i Nørresundby tirsdag eftermiddag. Større område blev afspærret efter knivstikkeriet

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Martin Damgård

NØRRESUNDBY:To mænd på 23 og 30 år er blevet anholdt efter det knivstikkeri som fandt sted i Nørresundby tirsdag eftermiddag.

Knivstikkeriet fandt sted tirsdag eftermiddag ved 15.30-tiden ud for Next-Data ved krydset Sankt Peders Gade/Østerbrogade i Nørresundby.

- Tre personer var i klammeri, og det endte med, at en 28-årig mand blev stukket i brystet og i siden. Efterforskningen ledte poltiet på sporet af de to mænd, fortæller vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi.

Ikke banderelateret

De to anholdte mænd skal formentlig fremstilles i et grundlovsforhør onsdag formiddag med krav om varetægtsfængsling.

Af hensyn til efterforskningen ønsker politiet ikke at komme med yderligere detaljer i sagen, og derfor er det endnu uvist, hvad der var årsag til knivstikkeriet.

- Vi kan dog godt sige, at intet tyder på, at knivstikkeriet har forbindelse til hverken rocker- eller bandemiljøet, siger Mogens Hougesen.

Uden for livsfare

En forbipasserende bilist blev prajet af et vidne på gaden, og bilisten kørte selv offeret til Aalborg Universitetshospital.

Den 28-årige mand har været på operationsbordet, men han skulle ifølge politiet være uden for livsfare.

Alle tre personer er kendt af politiet i forvejen, men vagtchefen ønsker ikke at uddybe den oplysning nærmere.

Større afspærring

I første omgang havde politiet ikke overblik over, hvor knivstikkeriet præcist havde fundet sted, og derfor valgte man at afspærre vejen fra krydset Ane Dams Gade/Østergade og hele vejen hen forbi Hells Angels rockerborg.

Politiet havde travlt med at afhøre mulige vidner efter knivstikkeriet, og samtidig blev bilisterne i timerne efter knivstikkeriet ledt ud på en omvej ned forbi havnen i Nørresundby, og det gav en del trafikale problemer

Vej åbnet igen

Afspærringen betød også, at beboere i området i godt tre timer ikke kunne komme ind eller forlade deres hjem.

Politiets hunde blev sendt ind i området for at lede efter et muligt gerningsvåben og andre spor, og desuden blev der tilkaldt teknikere fra Aarhus, som skulle bistå Nordjyllands Politi i efterforskningen.

Politiet har dog endnu ikke fundet den kniv, der blev brugt mod den 28-årige, og vagtchefen ønsker ikke at uddybe om søgningen gav andre brugbare spor.