Tøjproducent til Nibe

Fashion Brand Inc. flytter fra Thisted til Nibe

Fra venstre Jacob Kiib og Niels Færch fra Skalcentret samt lejerne fra Fashion Brand Inc., Niels Erik Kjeldsen-Starcke og Merete Starcke, foran Skalcentret.

Fra venstre Jacob Kiib og Niels Færch fra Skalcentret samt lejerne fra Fashion Brand Inc., Niels Erik Kjeldsen-Starcke og Merete Starcke, foran Skalcentret.

NIBE:Tøjproducenten Fashion Brand Inc., tidligere Laniel, flytter fra Thisted til Nibe og lejer sig ind med 800 kvadratmerer i Skalcentret i Nibe Erhvervspark.

Seksten medarbejdere hos Fashion Brand får efter flytningen daglig arbejdsplads i Nibe.
Det var skræddersyede firmaløsninger og beliggenheden tæt på Aalborg, der afgjorde valget for for direktør Niels Erik Kjeldsen-Starcke, da han valgte Skalcentret som nyt domicil.

Vækst trods krisen

Skalcentret har under finanskrisen oplevet en positiv tilvækst af nye lejere, så der i dag holder mere end 25 virksomheder og over 100 medarbejdere til i centret, fortæller Niels Færch, der er en af stifterne af Skalcentret.

- Selvom den globale finanskrise nu har raset i fem år og bestemt ikke er ovre, har vores koncept med fleksible lejeaftaler bevirket, at centret i dag har en belægningsgrad på henholdsvis 85 og 77 procent på vores to adresser, siger Niels Færch.
Erhvervscentret råder i alt over 7000 kvadratmeter erhvervslejemål inklusive diverse fællesfaciliteter som kantine, konferencerum, omklædning og bad.

Markedsfører flere mærker

Fashion Brand producerer en række tøjmærker til danskerne og salgsagenter i Norge, Tyskland, Holland og England.

Under navnet Laniel fik virksomheden sidste år et overskud efter skat på godt 900.000 kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.