Tusindvis af ekstra svømmeture i Aalborg

Ny svømmehal ved Gigantium har medført rekordstor interesse for at svømme

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Den nye svømmehal ved Gigantium i Aalborg har været så stor en succes, at der aldrig er blevet solgt flere svømmebilletter i Aalborg Kommune.

Siden den nye svømmehal slog dørene op i november 2011 er der blevet købt 100.000 ekstra svømmebilletter i kommunen, oplyser Jørgen Smed, der er økonomichef i fritids- og kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

Ikke færre end 175.000 vandhunde besøgte den nye svømmehal i 2012, og selv om kommunen vurderer, at svømmehallerne i Nørresundby Idrætscenter og Haraldslund i Vestbyen har mistet henholdsvis 50.000 og 25.000 kunder i butikken, er der alligevel tale om en markant fremgang i antallet af borgere, der har fundet badetøjet frem.

- Det er primært børnefamilier, der vælger den nye svømmehal, fortæller Jørgen Smed.

Han tilføjer, at det ikke er nogen overraskelse, at færre vælger Haraldslund og Nørresundby Idrætscenter efter at den nye svømmehal er åbnet, og der er ingen grund til at tale om krise.

Det er nemlig ikke meningen, at svømmehalerne skal konkurrere. De skal derimod supplere hinanden, og det er da også grunden til, at svømmehallerne markedsfører sig samlet, forklarer Jørgen Smed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.