Usædvanligt angreb på partifælle

Stem ikke på Mariann Nørgaard, skriver tidligere forsvarsminister Svend Aage Jensby - han er en ballademager, siger V-rådmand

Mariann Nørgaard er udsat for et usædvanligt angreb fra sin partifælle Svend Aage Jensby. Arkivfoto

Mariann Nørgaard er udsat for et usædvanligt angreb fra sin partifælle Svend Aage Jensby. Arkivfoto

NORDJYLLAND:Fhv. forsvarsminister Svend Aage Jensby (V) advarer Venstre-vælgere mod at stemme på partifællen Mariann Nørgaard, der tidligere i år blev opstillet som folketingskandidat i Mariagerfjord-kredsen.

Det var i denne kreds, Svend Aage Jensby fra 1990 til 2005 selv var valgt til tinget.

I et usædvanligt debatindlæg i NORDJYSKE Stiftstidende fredag anfægter Svend Aage Jensby, at Mariann Nørgaard i sine 12 år som rådmand i Aalborg har ført borgerlig politik.

Ikke evner til Folketinget

Han sætter samtidig spørgsmålstegn ved, om hun har de rette evner til at sidde i Folketinget, eller om opstillingen til Folketinget ”blot er en indtægtsgivende retræte,” efter at hun blev vraget som spidskandidat til byrådsvalget i november.

Mariann Nørgaard afviser kritikken.

- Når man påtager sig de poster, jeg har, skal man træffe rigtig mange beslutninger. Det er et vilkår, at ikke alle er tilfredse med dem. Men jeg er født liberal og opfatter den politik, jeg har ført, som liberal, siger hun til NORDJYSKE Stiftstidende.

Ballademager

- Gennem årene har mange opfordret mig til at stille op til Folketinget. Nu er mine børn så store, at det lader sig gøre, og derfor har jeg nu sagt ja, tilføjer hun.

Mariann Nørgaard mener, at læserbrevet ”tenderer partiskadelig virksomhed”, og at Svend Aage Jensby ”altid har været en ballademager”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden