Vendsysselmestre i håndværk

Fredag dystede 16 håndværkerelever om titlen som Vendsyssels bedste lærling

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Fredag var der lokalmesterskaber i Skills indenfor bygge- og anlæg på EUC Nord. Det er en konkurrence, hvor de bedste lærlinge dyster inden for deres eget fag.

- Det er sans for præcision og detaljer, der er i højsædet, siger Finn Pedersen, faglærer på EUC Nord og landstræner for murerlærlinge
Torsdag fik deltagerne en opgave udleveret. Fredag, 12 arbejdstimer senere, var tiden gået, og resultaterne skulle bedømmes.

Klar til regionsmesterskaber

Murerlærling Peter Niebuhr Østergaard, bygningssnedkerlærling Nicolai Nordberg Rahdarion, bygningsmalerlærling Ann Østergaard, tømrerlærling Anders Horshauge og flisemurerlærling Martin Grøndallund Jensen er alle nykårede lokalmestre indenfor deres fag.

De kvalificerede sig dermed til regionsmesterskabet, der holdes på EUC Nord i oktober.
De fem lokalmestre fra Vendsyssel får selskab af murerlærling Dan Kristensen, bygningsmalerlærling Karina Kristensen og flisemurerlærling Peter Wagtmann, der alle kvalificerede sig via andenpladser.

VM i Leipzig

Til regionsmesterskabet skal de dyste mod lærlinge fra hele Nordjylland. De bedste her går videre til DM i januar, der holdes i NRGI Arena i Aarhus.

Landets bedste lærlinge kan se frem til at deltage i WorldSkills i Leipzig i 2013.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.