Turistdirektør siger op og flytter til Odense

Jimmi Stæhr-Petersen tjekker ud i Himmerland med udgangen af november

Jimmi Stæhr-Petersen - vælger familien til og stopper som turistdirektør i Himmerland med udgangen af november. Privatfoto

Jimmi Stæhr-Petersen - vælger familien til og stopper som turistdirektør i Himmerland med udgangen af november. Privatfoto

Destination Himmerland, turismesamarbejdet mellem Mariagerfjord og Vesthimmerlands kommuner, skal have ny turistdirektør.

Efter fem år i spidsen for turismeerhvervet i Vesthimmerland og siden 2020 i den samlede himmerlandske destination har 51-årige Jimmi Stæhr-Petersen opsagt sin stilling efter svære overvejelser om sit fremtidige arbejdsliv:

- Det er en beslutning, der på ingen måde falder mig nem. Jeg er og har været rigtig glad for mit arbejde - og den store tillid, som bestyrelsen har vist mig i forbindelse med etableringen af Destination Himmerland, som en særlig unik turistdestination i Danmark.

- Vi har fået skabt et stærkt fundament og ikke mindst et samarbejde og en samhørighed geografisk i destinationen mellem vest og øst, konstaterer Jimmi Stæhr-Petersen.

Når han alligevel har valgt at opsige sit job som turistdirektør, bunder det i private overvejelser.

- Min opsigelse er et livsvalg, hvor jeg gør op med et personligt afsavn i hverdagene.

- Børnene er flyttet hjemmefra og min kone Ninna har en tidskrævende direktør-stilling i Odense, som ikke harmonerer med den ønskede tid sammen, der placerer os i hver vores ende af landet.

- Derfor har jeg sagt ja til en stilling som forretningsudvikler i Visit Odense og har samtidig tilvalgt min familie, siger Jimmi Stæhr-Petersen og gentager, at beslutningen har været svær, men at kombinationen af en unik jobmulighed og samling af familien gjorde udslaget.

Bestyrelsesformand for Destination Himmerland, Peter Hansen, siger:

- Det var med stor beklagelse, at jeg modtog opsigelsen fra Jimmi. Men jeg har samtidig stor respekt for hans valg, ligesom jeg mener, at han som turistdirektør afleverer Destination Himmerland et rigtig godt sted.

- Nu går vi i gang med at sikre den bedste proces hen mod at finde en ny turistdirektør – en stilling, som jeg er sikker på er attraktiv for mange, siger Peter Hansen.

Jimmi Stæhr-Petersen fortsætter som turistdirektør i Destination Himmerland frem til udgangen af november.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.