Veteraner inviteres til Dirch

Gert Jensen glæder sig over påskønnelsen.

Gert Jensen glæder sig over påskønnelsen.

Torsdag 13. oktober inviteres en række hjemvendte soldater til en aften med grin, komik, en rørende fortælling og musikalske indslag, når en af de i alt fem Dirch-forestillinger spiller i Aalborghallen.

Aalborg Kongres & Kultur Center har foræret Veteranhjem Aalborg 100 billetter, som en påskønnelse af soldaternes arbejde ude i verden.

Når de yndige Lommerpiger byder velkommen vil der derfor være en stor gruppe af hjemvendte soldater blandt gæsterne.

Den anmelderoste forestilling har Andreas Bo og Troels Lyby i hovedrollerne, og at valget faldt på netop denne forestilling er ikke tilfældigt:

- Billetterne er AKKC’s påskønnelse af det arbejde, soldaterne har lagt ude i verden, og de har fortjent en opmuntring. Det er derfor ikke tilfældigt, at valget er faldet på Dirch-forestillingen, da det er en forestilling af den lettere genre, og den skaber godt humør, forklarer Ernst Trillingsgaard, direktør i AKKC.

Det er ikke første gang Veteranhjem Aalborg er blevet inviteret til arrangementer i AKKC.

Tidligere har veteranhjemmet bl.a. modtaget billetter til Peter Pan on Ice og Four Jacks.

Formanden for Veteranhjem Aalborg, Gert Jensen, var på besøg på Ernst Trillingsgaards kontor for at afhente billetterne.

Her fortalte Gert Jensen, at billetterne, de tidligere har modtaget, har affødt mange positive tilbagemeldinger fra soldaterne.

- På veteranernes vegne vil jeg sige, at billetterne en dejlig påskønnelse. Det er altid dejligt, når samfundet viser, de påskønner det, vi har gjort, tilføjer formanden Gert Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst