- Vi vil komme her hver dag

Lørdag blev multibane og skaterpark indviet i Østervrå

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Peter Broen

ØSTERVRÅ:- Vi vil komme her hver dag. Helt sikkert!

Der er ikke bare en lille antydning af tvivl hos Lasse, Peter og Magnus fra Østervrå, der alle tre stod klar med deres løbehjul på byens nye skaterbane ved Østervrå Idrætsforening.

Drengene plejer at køre på deres løbehjul ved Østervrå Skole eller andre steder i byen, men fra nu af er det altså muligt at bruge den nye skaterpark og dermed få helt nye udfordringer.

Lørdag var der indvielse at skaterbanen, men også af den nye multibane, hvor man for eksempel kan spille basket og fodbold.

En multibane er ekstremt populær over hele Danmark, og nu er Østervrå altså også med på bølgen.

Esben Højen har siddet med i den arbejdsgruppe, der i to år har arbejdet med at få realiseret planerne.

- Undervejs i projektet kom jeg da i tvivl om, hvorvidt det her ville lykkes. For ind imellem er det da op ad bakke. Men nu kan byens borgere være stolte af det nye anlæg, for det her er også en historie om en by i udvikling, siger Esben Højen.

Prisen for skaterpark og multibane er to millioner kroner, som blandt andet er indsamlet via private fonde og Dansk Boldspil Union (DBU). Og for det beløb er der også blevet penge til et slags halvtag (spot), hvor løbere og cyklister kan mødes før og efter motionsturen, og hvor der blandt andet er infotavler og mulighed for at vaske sin cykel.

Når Esben Højen taler om, at Østervrå er en by i udvikling, så er det faktisk ramt meget præcist, og netop området omkring skateranlæg og multibane er godt på vej til at blive Østervrås moderne samlingssted med masser af aktiviteter.

I forbindelse med en udvidelse af Øservrå Idræts- og Kulturcenter vil der stå et nyt bibliotek og en ny ungdomsklub klar til april, og mon ikke ungdomsklubbens medlemmer vil få stor glæde af byens skaterbane og multibane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.