Wieghorst: Defensiven er ikke for tyndt besat

På trods af skader til Jores Okore og Jakob Blåbjerg, er den defensive bredde god nok ifølge cheftræneren

Carl Emil Nielsen
Jakob Blåbjerg blev båret fra banen midtvejs i første halvleg Foto: Bo Lehm
AaB 2. september 2018 17:14 - Opdateret 3. september 2018 07:15

FODBOLD: Det blev overraskende nok en målrig kamp, da Randers og AaB måtte dele pointene i en 2-2 kamp.

De to indkasserede mål indikerer, at det ikke var et AaB-hold med den samme defensive organisation, som har kendetegnet dem i denne sæson.

AaB var uden Jores Okore, der sad ude med en skade, og omkring halvvejs inde i anden halvleg, måtte Jakob Blåbjerg udgå med hvad der efter sigende skulle være et piskesmæld. Dermed bestod midterforsvaret af Kasper Pedersen og U19-spilleren Mathias Ross i størstedelen af kampen. På trods af skaderne, mener Morten Wieghorst, at den defensive bredde er god nok.

- Det handler ikke om, at vi er for tyndt besat. Jeg tror ikke, det er længerevarende skader. Det glæder mig, at se Mathias Ross gå ind og spille på den måde, for så er han et fuldbyrdigt medlem af Superliga-truppen, siger han.

Udover Mathias Ross var der også debut til Tom van Weert, og den gamle kending Lucas Andersen fik også spilletid. Begge spillere viste positive takter overfor træneren, selvom de ikke lige ramte dagen.

- Jeg kan virkelig se, at Tom (van Weert, red.) kommer til at tilføje noget til vores spil. Vi fik ikke sat ham helt nok op i dag, men han skal nok score mål for os, siger Morten Wieghorst.

- Lucas (Andersen, red.) mangler stadig lidt træning, og han skal lige lære sine holdkammerater bedre at kende. Men det var også svært at komme ind i en kamp med så mange offensive spillere på banen, siger han.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...