Vild restaurant tilter under havet: Sådan blev Nicolai chefkok i surrealistisk norsk koncept

De drømmer om Michelin-stjerner på spektakulær undervandsrestaurant i Norge, hvor nordjyden Nicolai Ellitsgaard Pedersen er chefkok. Se de vilde billeder af den verdensberømte restaurant

Nicolai Ellitsgaard Pedersen benytter råvarer til undervandsmenuen indsamlet i den storslåede natur omkring restauranten, der har vakt opsigt verden over. I baggrunden ses toppen af restaurant Under - halvvejs tiltet under havoverfladen. Foto: Stian Broch

Nicolai Ellitsgaard Pedersen benytter råvarer til undervandsmenuen indsamlet i den storslåede natur omkring restauranten, der har vakt opsigt verden over. I baggrunden ses toppen af restaurant Under - halvvejs tiltet under havoverfladen. Foto: Stian Broch

BÅLY, NORGE: Fem meter under havets overflade, på Norges sydligste spids, ligger en helt særlig restaurant. Den er Europas første og verdens allerstør...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.