Klimaet rammer skolekøkkenet: Men kan bønnerne banke kødet?

Kødkvæget er bænkevarmer, når skoleeleverne i Hjørring laver med ingredienser, der er klimavenlige

Der vankede burgere til 6.N torsdag på Muldbjergskolen - uden et eneste gram kød. Klassen er med i et GoCook-forløb, hvor der tumles med klimavenlige opskrifter i skolekøkkenet.Foto: Bente Poder

Der vankede burgere til 6.N torsdag på Muldbjergskolen - uden et eneste gram kød. Klassen er med i et GoCook-forløb, hvor der tumles med klimavenlige opskrifter i skolekøkkenet.Foto: Bente Poder

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Vi indrømmer det blankt: Der er ikke meget kød på denne historie...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.