annonce

3D-printerens rolle i fremtidens produktion

3D-printere har i mange år været en nicheprodukt, men teknologien er steget så meget i kvalitet og pris, at den for alvor er begyndt at slå igennem på markedet. På mange måder kan 3D-printere revolutionere produktionen hos alle typer virksomheder.

3D printer <i>-</i>

3D printer -

Hos 3D Eksperten kan man få printere i alle størrelser, som kan dække envher virksomheds behov. 3D-printere giver producenten mulighed for at lave både prototyper og produkter, med en uhørt detaljegrad. Dette betyder, at produkterne kan blive unikke og have et højere værdi for forbrugerne. Samtidig vil dette også give producenten større fleksibilitet i forhold til at tilpasse produktionen til de enkelte forbrugers behov.

3D-print giver din virksomhed mange fordele

3D-print er en teknologi, der giver virksomhederne mulighed for at producere komplekse produkter med høj præcision. Teknologien har mange fordele, herunder:

1) Præcision: 3D-printing giver din virksomhed mulighed for at producere komplekse produkter med høj præcision.
2) Fleksibilitet: 3D-printing giver dig mulighed for at ændre produktets design hurtigt og nemt. Dette betyder, at man kan tilpasse deres produktet til markedets behov og trends på en hurtig og effektiv måde.
3) Lave omkostninger: 3D-print kan give din virksomhed mulighed for at reducere sine produktionsomkostninger markant.

Er 3d-printing kun for store virksomheder - eller kan en SMV også have glæde af teknologien?

At investere i en 3D-printer er ikke kun for store virksomheder. SMV'er kan også have glæde af teknologien. 3D-print er faktisk en teknologi, der gør det muligt for virksomheder at producere produkter i højere kvalitet og til en lavere pris. Dette gør det særligt interessant for en SMV, da man ofte har begrænsede ressourcer og budgetter. Med 3D-printing kan man nemlig producere varer, som i højere grad er skræddersyet til produktion på en mindre skala. Hvis en ekstern partner skal producere et forholdsvist lille antal produkter, kan stykprisen nemlig godt blive urimeligt høj. En 3D-printer kan måske sætte en SMV i stand til selv at producere mindre partier af en vare.

Prisen på 3D-print

Hvor meget, det koster at 3D-printe, afhænger af flere faktorer. For det første er der printerens indkøbspris på alt fra 2.000 til 100.000 kroner. Hvis du vil have et overblik over alt i 3d printere i forskellige prislejer, kan du tjenne 3D Eksperten.

Dernæst skal man også have nogle filer til printeren, som man laver selv eller downloader fra internettet. Endelig skal man også bruge noget filament - altså den tråd, som printeren bruger til at bygge objekterne op med. Filamentet kan typisk købes for cirka 200-300 kroner per kilo. Hvis man regner ud, hvor meget et objekt vejer i forhold til dens størrelse, så kan man beregne cirka hvor meget filament der går til et objekt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;