annonce

Apple er klar med den nye iPhone 14

Der har længe gået rygter om Apples nyeste iPhone, og forbrugerne har været nysgerrige og glædet sig til at se, hvad den byder på. Nu behøver man ikke vente særlig meget længere med at få fingrene i den nye iPhone. Apple lancerede nemlig d. 7. september 2022 fire nye modeller, nemlig iPhone 14, Plus, Pro og Pro Max, som kommer på markedet d. 16 september 2022.

Ny iPhone 14 <i>-</i>

Ny iPhone 14 -

Modellerne kommer med en række opgraderinger fra iPhone 13, som man kan se frem til, hvis man kan lide hurtige hastigheder og skarpe billeder. Der er noget for enhver smag, behov og pengepung – lige fra farver til kamera og pris – og snart kan du forudbestille de nye modeller og give en person, du holder af, årets måske bedste julegave.

iPhone 14 kommer med forbedringer

Enhver ny iPhone kommer typisk med en række forbedringer. Til lanceringseventet offentliggjorde Apple da også en række features og specifikationer i iPhone 14, som forbedrer brugeroplevelsen. Bedre kamera, højere hastighed og mere lagerplads er nogle af de vigtigste at nævne.

Eksempelvis har iPhone Pro og Pro Max et hovedkamera på 48 MP, et batteri der tillader op til 29 timers videoafspilning samt lagerplads på op til 1 TB. Standardmodellen er mindre i størrelsen, og så har den færre MP, mindre batteri og fåes højst med 512 GB lagerplads. Det minder om sidste års lancering, hvor der også var forskel på modellernes funktioner, specifikationer og performance.

Men selvom iPhone 14 Pro kommer med flere opgraderinger end standardmodellen, kan du som forbruger stadig se frem til god kvalitet, hvis du køber standardmodellen. Har du for eksempel ikke brug for et knivskarpt kamera, kan du sagtens nøjes med denne model.

Samme prisniveau som iPhone 13

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en ny iPhone, men prisen varierer fra model til model, og derfor er der en version til enhver pengepung. Derudover viser det sig typisk år efter år, at priserne på de nyeste iPhone-modeller læner sig op ad priserne på modellerne fra den forrige iPhone-lancering. Dette er også tilfældet i år.

Til lanceringseventet løftede Apple nemlig sløret for, at iPhone 14 kommer til at starte på 8.299 kr. – ligesom iPhone 13. IPhone 14 Pro og Pro Max kommer til at starte på 10.499 kr. For at læse mere om priserne kan du besøge forhandlernes hjemmeside.

iPhone-forudbestilling er mulig snart

Fordi verden lige nu oplever inflation, og mange mennesker vælger at bruge færre penge, er det måske ikke en iPhone, der står øverst på indkøbsliste. Men ikke desto mindre forventes iPhone 14 at sælge bedst sammenlignet med Pro, Max og Pro Max-modellerne. Nok fordi den er billigere end de andre modeller, men stadig spækket med gode features og funktioner.

Bestil iPhone 14 hos bredbåndsudbydere eller elektronikbutikker fra den 16. september 2022, og få telefonen tilsendt, så snart forhandlerne får den på lager. På forhandlernes hjemmeside kan du også blive klogere på de enkelte modellers specifikationer samt leveringstid og vilkår.

Vi nærmer os juletiden, og for mange danskere vil en iPhone være en kærkommen julegave. Køb iPhone 14 til personen, som sætter pris på at have fremtidens teknologi i baglommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;