annonce

Bliv fundet i dit lokalområde

Du bør ikke undervurdere, hvor stor en effekt en professionel hjemmeside kan have på din forretning. Det er også tilfældet, hvis du driver en lille, lokal virksomhed. Hvis hjemmesiden bliver optimeret korrekt, så du opnår lokal synlighed i søgemaskinerne, får du flere lokale kunder – og det er guld værd for din forretning.

Guide: Vælg det rigtige webbureau til din virksomheds behov <i>-</i>

Guide: Vælg det rigtige webbureau til din virksomheds behov -

En professionel hjemmeside er en investering

Selvom du måske tænker, at du ikke har brug for en professionel hjemmeside, når du driver en mindre, lokal forretning, så er det ikke nødvendigvis sådan, det forholder sig. En professionel hjemmeside kan være den afgørende faktor for, om potentielle kunder vælger din virksomhed frem for dine konkurrenter.

Hvis din hjemmeside er dårligt designet eller svær at navigere rundt på, kan det hurtigt afskrække besøgende – og så får du ikke succes med at hverve dem som kunder. En professionel hjemmeside, der er optimeret til Google, er derimod et værdifuldt redskab til at øge din synlighed og tiltrække flere lokale kunder.

Det skyldes, at mange mennesker i dag bruger søgemaskiner som Google til at finde lokale virksomheder og tjenester. På den måde har søgemaskinerne overtaget den rolle, som telefonbøgerne havde i gamle dage. Hvis din virksomhed er synlig i søgeresultaterne, vil flere potentielle kunder besøge din hjemmeside og i sidste ende kontakte dig.

En professionel hjemmeside bidrager også til at opbygge dit brand og give din virksomhed et professionelt image, som skiller sig ud fra dine konkurrenter. Når du har en stærk online tilstedeværelse, skiller du dig ud fra mængden og når samtidig ud til flere potentielle kunder. Men hvordan gør man egentlig i praksis?

Du bør vælge WordPress som platform til din hjemmeside

Hvis du vil have en professionel hjemmeside, er det vigtigt at vælge den rigtige platform. WordPress er en af de mest populære platforme til hjemmesider, og det er en god mulighed for både små og store virksomheder. WordPress er en open source-platform, hvilket betyder, at det er gratis at bruge og tilpasse.

En af fordelene ved at vælge en WordPress-hjemmeside er, at det er meget brugervenligt og nemt at lære at bruge, selv hvis du ikke har nogen teknisk viden. Der er også masser af tutorials og support til rådighed online, så du kan få hjælp, hvis du har brug for det. Samtidig er der og der er et væld af temaer og plugins til rådighed.

Det er vigtigt at vælge et tema, der både er professionelt og responsivt, så det ser godt ud på alle enheder, uanset om den besøgende anvender en desktop, laptop, tablet og smartphone. Du kan dog også vælge at få designet en side fra bunden, så den bliver skræddersyet til netop din virksomhed, hvilket ofte er den bedste løsning.

Optimér din hjemmeside til lokal synlighed i Google

Når du har fået designet en professionel hjemmeside, skal du optimere den, så den bliver fundet i Google på de søgninger, der er relevante for din forretning. Det kan du gøre på flere måder, men først og fremmest er det væsentligt, at du får skrevet en god og informativ tekst, som præsenterer din forretning og samtidig er optimeret til Google.

Det første skridt er at identificere de søgeord eller -fraser, som folk bruger, når de søger efter de ydelser eller produkter, som din virksomhed tilbyder. Det kan være en god idé at lave en liste over disse søgeord og prioritere dem efter deres relevans og søgevolumen. Sørg desuden for at inkludere bynavnet, så du bliver fundet på lokale søgninger.

Selvom du holder til i én by, så bør du lave specifikke undersider til de omkringliggende byer også, hvis du tilbyder dine ydelser der. Hvis du eksempelvis holder til i Aalborg, så behøver du ikke nødvendigvis udelukkende at optimere dine sider efter denne lokation. Du kan også vælge andre byer i Nordjylland.

Når du har identificeret dine søgeord, kan du begynde at skrive teksten. Teksten skal være let at læse og samtidig inkludere dine søgeord på en naturlig måde. Derudover er det også vigtigt at optimere titler og meta-beskrivelser, da de giver Google vigtig information om, hvad din hjemmeside handler om.

Opret en Google My Business-profil

Du kan også øge din lokal synlighed ved at oprette en Google My Business-profil, som giver dig mulighed for at blive vist Google Maps og andre lokale søgninger. En Google My Business-profil er en gratis tjeneste, hvor du kan oprette en profil, der viser din virksomheds navn, adresse, åbningstider, telefonnummer og andre relevante oplysninger.

Når du opretter din profil, er det vigtigt at sørge for, at alle oplysningerne er korrekte og opdaterede. Sørg også for at inkludere billeder af din virksomhed, da det giver potentielle kunder en bedre fornemmelse af, hvad din virksomhed tilbyder. Det kan dog også bare være stemningsbilleder fra dine lokaler.

Hvis du vil forbedre din synlighed yderligere, kan du bede dine kunder om at skrive anmeldelser på din Google My Business-profil. Positive anmeldelser hjælper med at øge din synlighed og tillid til din virksomhed. Det behøver ikke at være en lang anmeldelse, da alene dét, at der er anmeldelser, giver et professionelt og positivt indtryk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;