annonce

Bliv inspireret til din næste klipning

Er du i tvivl om, hvordan dit hår skal klippes næste gang? Måske har du lyst til at prøve en ny frisure, men er stadig lidt i tvivl om, hvordan den skal se ud. I denne artikel kommer vi med fire forskellige bud på en frisure. Måske bliver en af dem din nye frisure!

Bliv inspireret til din næste klipning <i>-</i>

Bliv inspireret til din næste klipning -

Den kortere frisure

Den første frisure, du skal præsenteres for, er det dristige pixie-cut. Hvis du er klar til at skille dig ud fra mængden, at modtage beundringsværdige blikke på gaden og at få luft til nakken i sommerens hede, så er pixie-cuttet lige noget for dig! Denne korte frisure er karakteriseret ved at have kortklippede sider og længere hår på toppen. Et pixie-cut er nemt at style, for det kræver minimal vedligeholdelse. Du kan tilføje et personligt præg ved at eksperimentere med forskellige hårfarver eller tilføje tekstur med stylingsprodukter.

Er du til en knap så vovet, men stadig kort frisure, kan den skarpe, korte page være lige noget for dig. Denne klassiske frisure har været båret af mange stilikoner gennem tiden. For mange er Taylor Swift og Nora fra den norske serie Skam klassiske eksempler på denne frisure. Du kan bestille en tid hos Hair by Stender for at snakke dine frisureidéer igennem, så I sammen kan sørge for, at du kommer hjem med den helt rette klipning.

Udnyt dit lange hår

Måske er det faktisk ikke så meget en klipning der skal til, for at ændre din frisure, som det er en stylingsændring. Har du meget langt hår, vil en stor fletning være en flot og elegant måde at holde håret samlet på. Der findes et væld af fletningsteknikker, der kan tilpasses din personlige stil. 

En klassisk sildebensfletning ser elegant ud og kan styles til en formel begivenhed eller en afslappet dag. Du kan også prøve en bohemeinspireret kronefletning eller en løs, romantisk sideskåret fletning. Fletninger kan tilføje tekstur og dimension til dit hår og er ideelle til at holde det pænt og stylet hele dagen.

Du kan også få lavet permanente krøller i dit hår, hvis du savner et spil. Håret vil løfte sig, og det vil skabe en markant og fed forandring i dit udtryk! Hvis du ikke ønsker at permanentet dit hår, kan du ved hjælp af stylingsprodukter og en diffuser på din hårtørrer opnå krøller. Style håret til en høj puffrisure eller en lavere, mere afslappet version. Tilføj eventuelt nogle smykker eller hårtilbehør for at fremhæve din personlige stil!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;