annonce

Bodysugaring er en mild og skånsom metode til hårfjerning over hele kroppen

Hvis man er træt af hårfjerning på traditionel vis eksempelvis ved barbering eller med voks og ønsker en metode, som er mere blid ved huden, er bodysugaring et godt valg. Du kan læse meget mere om bodysugaring og metodens fordele her.

Bodysugaring <i>-</i>

Bodysugaring -

Hvad er bodysugaring?

Bodysugaring er en ældgammel metode til at fjerne uønsket hårvækst. Der benyttes en sukkermasse, som består udelukkende af sukker, vand og citron, hvilket gør den kemikaliefri og dermed yderst skånsom. Ved hårfjerning bliver sukkermassen opvarmet til kropstemperatur og påføres derefter på det ønskede område. Massen påføres mod hårvækstens retning, og når massen har sat sig, fjernes den med hårvækstens retning. Herefter efterlades huden blød og helt uden hår.

Fordele ved bodysugaring

Sugaring bliver ofte sammenlignet med hårfjerning ved hjælp af voks, da metoderne minder meget om hinanden. Sugaring-massen er dog kemikaliefri og langt mere skånsom end voks-massen. Det er den blandt andet, fordi sukkermassen kun opvarmes til kropstemperatur, hvor voksen opvarmes mere. Derudover binder sugaring sig kun til hårene og ikke til huden, hvilket gør det mindre smertefrit end voks. Dette betyder samtidigt, at massen kun fjerner de døde hudceller, så huden efterlades blød. Grundet den milde masse bestående af sukker, vand og citron, kan sugaring tilmed benyttes ved hudlidelser som eksempelvis psoriasis. Desuden rives sukkermassen af med hårets groretning, og der er derfor mindre risiko for indgroede hår. En sidste fordel er, at bodysugaring kan bruges ved intim hårfjerning, hvilket voks ikke er velegnet til.

Få bodysugaring i Aalborg

Når du vælger at få foretaget en behandling med bodysugaring hos en professionel, er du sikret en behandling af højeste kvalitet, og du er samtidig fri for besværet derhjemme. Hos skønhedsklinikken By Fuglsang i Aalborg tilbyder de hårfjerning med bodysugaring over hele kroppen. Her er det muligt at vælge imellem mange forskellige områder, hvor man kan få foretaget bodysugaring. Det er er alt fra ben og arme til ansigt og intim hårfjerning. Det er også muligt at få foretaget hårfjerning på både ryg og mave, hvis man ønsker det. Hos By Fuglsang i Aalborg kan du altså være sikker på at få lige den behandling, du ønsker.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;