annonce

Brunch i Odense - mange muligheder

Er du på udkig efter en café eller restaurant i Odense, vor du og din familie kan spise jer mætte og glade fra morgenstunden? Så bør du vælge et af de mange spisesteder, som har morgenmad eller brunch på menuen.

Brunch i Odense <i>-</i>

Brunch i Odense -

Her vil du kunne finde hvad du søger, både i hverdagen og i weekenden. Du og din familie vil nemt kunne finde lige præcis det måltid som falder i jeres alles smag. Der er nemlig masser af brunch-restauranter i Odense – så det handler blot om at vælge den rette!

Vælg den type brunch, der passer jer bedst

Når du står for at skulle vælge den restaurant, som skal forestå jeres brunch eller morgenmåltid, handler det om først og fremmest at vide hvad man går efter. Der er nemlig rigtig mange muligheder at vælge imellem.

Morgenmad og brunch strækker sig over et bredt spektrum, fra den helt enkle morgentallerken til den bugnende brunchbuffet. I det følgende vil vi se nærmere på hvad du kan forvente når du går ud for at spise brunch i Odense.

Brunchbuffet – et hit blandt store og små

Er der små børn i din familie, kan en brunchbuffet på det kraftigste anbefales. Med en brunchbuffet får I nemlig adgang til et hav af forskellige retter, som henvender sig til både store og små – og kræsne – ganer.

Du og dine børn kan vælge præcis hvad I ønsker at have på jeres tallerkener. Det er tilladt at gå flere gange, lige som I kan hygge over jeres brunch lige så længe I vil. Samtidig hører der som regel ubegrænsede drikkevarer til en brunchbuffet.

Det betyder at du kan bælle lige så meget kaffe som du ønsker, mens ungerne kan få juice og mælk ad libitum. Og det bedste er, at de fleste restauranter, som tilbyder brunchbuffet, samtidig lader de mindste spise med til reduceret pris!

”Vælg selv”-brunch – et alternativ til buffet

Sætter du og dine børn pris på ikke at skulle stå i kø ved buffet’en, kan I i stedet vælge det der kaldes en ”vælg selv”-brunch. Her kan I ved afkrydsning på en spiseseddel vælge de retter, der skal på jeres respektive tallerkener, hvorpå disse serveres ved bordet. Som regel vil man kunne vælge 3, 5 eller 7 retter iblandt et udvalg af retter i kategorierne, brød, mejeriprodukter, frugt og grønt, kød og fisk, og så de søde desserter.

Klik ind og læs mere om brunch Odense på brunchodense.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;