annonce

Copyright Agent har succes med at hjælpe fotografer

Der er mange fotografer, der har store problemer med, at deres billeder bruges uden korrekt licens eller tilladelse. Billeder på internettet er ikke noget, der frit kan kopieres og bruges, men ikke alle er klar over, at det ikke er lovligt at gøre.

Copyright Agent <i>-</i>

Copyright Agent -

Netop det faktum, at mange ikke ved, at det er brud på ophavsretten, er den primære årsag til det problem, som mange fotografer har. Nu har Copyright Agent dog sat sig for, at det skal være slut, da de vil hjælpe fotografer med at beskytte deres digitale rettigheder.

Og det er noget, de har stor succes med. De hjælper nemlig allerede et væld af fotografer med at sikre, at deres billeder ikke bruges uden tilladelse. Det har ikke blot hjulpet en lang række fotografer af med en frustration, men de har også skabt en ny indkomstkilde for dem.

For ikke nok med at Copyright Agent hjælper med at overvåge, om billederne bliver brugt uden tilladelse, så opkræver de også penge på fotografens vegne. Dermed er fotografen sikker på at få kompensation for, at deres billede er blevet brugt, uden at de har givet tilladelse til det.

Mange fotografers billeder bruges uden licens

Hvis du som fotograf oplever, at dine billeder bliver brugt uden din tilladelse, er du ikke ene om det. Tværtimod er det noget, som en lang række fotografer oplever. Det skyldes primært, at mange ikke forstår alvoren i at kopiere og bruge et billede uden tilladelse.

En stor del af de fotografer, der oplever, at deres billeder bliver brugt, uden at de har givet tilladelse til det, opdager det ved et tilfælde. Desværre kan det betyde, at deres billeder faktisk bruges i et større omfang, end de er klar over, fordi de ikke har opdaget det.

Det er nemlig ikke muligt for en fotograf at bruge tid på at overvåge hele internettet. Det er dog her, at CopyrightAgent.com kommer ind i billedet. De er nemlig i stand til at overvåge og scanne internettet for fotografens billeder.

De færreste ved, hvordan de løser problemet

Når en fotograf opdager, at han eller hendes billede er blevet brugt uden tilladelse, skal der naturligvis handles på det. Det er dog et faktum, at der er mange fotografer, der ikke ved, hvordan de skal bære sig ad med det.

Det medfører, at der i mange tilfælde ikke bliver gjort noget ved det. Fotografen ved ikke, hvordan han eller hun skal sikre sig, at der gives en kompensation, hvorfor vedkommende ender med at se gennem fingre med det. Det er naturligvis en skam, at for mange forholder sig på denne måde.

At der i mange tilfælde ikke sker noget ved, at en virksomhed bruger et billede, de ikke har rettighederne til, er en af årsagerne til, at det er et stort problem. Det har nemlig medført, at folk er villige til at løbe risikoen, da de ved, at mange fotografer ser gennem fingre med det.

Copyright Agent er fotografernes redning

Hos Copyright Agent har de et unikt system, der gør, at det er slut med at vende et blindt øje til. Derfor bliver de af mange fotografer også betragtet som en redning, da de hjælper fotografer med at beskytte deres digitale rettigheder på internettet.

Oplever man som fotograf, at ens billeder bliver brugt, uden at man har fået betaling for det, er det derfor en mulighed at alliere sig med Copyright Agent. De kan nemlig hjælpe med at sikre, at man i disse sammenhænge får kompensation for, at billederne er blevet brugt uden tilladelse.

Deres services er udviklet til at gøre det let for fotografer at beskytte ophavsretten på deres billeder. Samtidig har de sørget for, at det økonomiske aspekt er let, da det er Copyright Agent, der står for at rette henvendelse og opkræve betaling på dine vegne.

Holder øje med, om fotografens billeder anvendes

Beslutter du dig for at gøre brug af Copyright Agents Image Protection service, vil du blive kontaktet, hvis dine billeder bruges uden tilladelse. Alt, du selv skal gøre, er at fremsende de fotografier, du ønsker undersøgt, overvåget og beskyttet. Når du har gjort det, klarer de resten for dig.

Derfor skal du som fotograf ikke være bekymret for, om det tager for meget af din tid. Det er nemlig meget begrænset, hvor meget tid du selv ender med at bruge på det.

Faktisk skal du slet ikke stå for at finde ud af, om der er nogen, der bruger dine billeder uden at have fået lov til det. Det eneste, du som fotograf skal gøre, er at tage stilling til, om du ønsker, at der skal gøres en sag ud af det eller ej, såfremt Copyright Agent finder frem til, at der er billeder, der bruges ulovligt.

Sørger for, at fotograf får kompensation

Én ting er, at Copyright Agent kan hjælpe dig med at finde ud af, om der er nogen, der gør brug af dine billeder uden at have betalt eller have fået lov til det. Det er dog ikke det eneste, de kan hjælpe dig med. De sørger nemlig også for, at du får kompensation for, at dine billeder er blevet brugt.

Ofte er det det, der er svært for fotografer, da de ikke ved, hvordan de skal bære sig ad med det. En stor del af de fotografer, der opdager, at deres billeder er blevet brugt, uden at der er blevet betalt for det, tror nemlig, at de er nødt til at alliere sig med en dyr advokat, hvis de skal gøre noget ved det.

Det er dog slet ikke tilfældet. I stedet kan man blot lade Copyright Agent stå for det. De har nemlig stor erfaring med det og har i de seneste år stået for at hente betaling til et hav af personer og firmaer, der har fået deres ophavsret brudt. Derfor er der også en god chance for, at de kan hjælpe netop dig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;