annonce

Derfor skal du overveje privatleasing af bil

Skal man eje, leje eller lease, når det kommer til valget af bil? Har man behov for et køretøj, så er det straks disse spørgsmål, der dukker op som det første. Selvom det ofte virker som den billigste løsning at eje en bil på længere, så kan der være fordele ved leasing. Alt afhænger af dit behov. Læs mere om fordelene ved privatleasing af bil her.

Privatleasing <i>-</i>

Privatleasing -

Der kan være langt mellem togstationerne og busstoppestederne i det nordjyske, og derfor er der flere både i småbyer og på landet, som foretrækker bilen som køretøj. Spørgsmålet er dog, om man har brug for at eje eller leje, når det kommer til biler. Hvad kan bedst svare sig?

Inden for det sidste årti er privatleasing blevet populært blandt flere i Danmark. Mange foretrækker faktisk denne mulighed, fordi der er flere fordele ved at lease frem for at eje, som kommer mange til gode. I en tid, hvor valgfrihed er på dagsordenen, så kan det være surt at sidde fast i en brugt bil, som man investerede i for længe siden.

Leasing til en overkommelig pris

En af fordelene ved privatleasing er, at du oftest ikke behøver at gå i banken for at låne penge til din næste bil. Prisen for privatleasing ligger fra et par tusind om måneden og op, alt efter typen af bil, størrelse og klasse som hatchback, stationcar og SUV. Den nyeste model vil selvfølgelig også koste lidt mere end en ældre.

En autovirksomhed som Autohuset Vestergaard tilbyder for eksempel mange af de nyeste modeller fra de mest populære bilmærker i Danmark, som er mulige at lease. Det gælder blandt andre Peugeot, Renault, KIA, Nissan og Volvo, som ikke blot er nogle af de populæreste bilmærker på markedet, men også nogle af de sikreste.

Du kan lease efter behov

Der, hvor leasing skiller sig ud fra andre måder at have bil på, er fleksibiliteten, der tilbydes oven i købet. Man behøver ikke binde sig til en bil i en årrække, men kan både langtidslease og korttidslease. Det betyder, at har du brug for en bil i nogle måneder, så kan der laves en skræddersyet aftale.

Det kan også være en fordel, når det kommer til sæsonen. Der kan være fordele ved at lease en særligt type bil til at pendle korte ture til og fra arbejdet, hvor lange ture med hele ombord måske kræver en anden type køretøj. Det vigtigste er, at du ikke binder dig til en årrække med det samme køretøj, men kan tilpasse det din livsstil.

Du skal ikke bekymre dig om en tur til værkstedet

Det er de færreste, som synes, det er sjovt at køre en tur på værksted. Måske den største fordel ved at privatlease et køretøj er, at man slipper for bekymringerne, der ofte følger med ved at eje et køretøj. Så skal der betales forsikring, afgifter og meget mere, men den slags udgifter slipper man for med leasing. Det hele er inkluderet i pakken.

Og det er måske den største grund til at folk vælger at lease. Der er nemlig færre ting at bekymre sig over, da det først og fremmest er leasingselskabet, der har ansvaret for, at bilen kører som den skal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;