annonce

Efteråret er på vej: Gør klar til hygge med et bålfad

Næsten alle haver har et større eller mindre bålsted omkranset af den eller anden form for sten. De mere funktionelle har små træstubbe eller stammer at sidde på, hvorfra bålet kan nydes og varmen udnyttes. Sådan et bålsted kan noget helt særligt, men det er desværre svært at flytte rundt på eller at have på terrassen. Et bålsted derimod er både praktisk, flytbart og funktionelt. Uanset om du i forvejen har et bålsted eller ej, bør du også overveje, om et bålfad kan være med til at sprede lidt ekstra hygge dette efterår.

Efteråret er på vej: Gør klar til hygge med et bålfad <i>-</i>

Efteråret er på vej: Gør klar til hygge med et bålfad -

Et bålfad har mange fordele

Bålfaddet har mange fordele. Som nævnt tidligere er det praktisk og flytbart. Det vil sige, at du kan placere dit bålfad, hvor end det passer dig den pågældende dag. Derudover kan du også pakke det væk efter brug, så det ikke bliver udsat for meget for vind og vejr. Selvom de er bygge til at holde, er det aldrig en dum ide at passe lidt ekstra på tingene. Foruden at være praktisk, er det også utrolig sikkert. Et bålfad er nemlig løftet fra jorden, og der er derfor mindsket risiko for, at der på tørre dage går ild i græs eller andre omgivelser. Når det er sagt, kan det være en god ide at købe en bundfad eller vælge en model med gnistfanger.

Udstyr som kan opgradere din oplevelse

Bålfaddet findes i mange former og faconer, og du kan derfor uden problemer finde et, der passer ind i din haves udtryk. For at få mest muligt ud af det, kan du købe udstyr til den, som kan optimere din oplevelse. Kan du lide at lave mad udenfor, kan du købe en rist, som enten kan lægges direkte på bålfaddet, eller du kan købe et stativ, hvori du kan hænge risten. Vælger du stativet kan du også købe en bålgryde med låg hertil, hvilket endnu engang udvider dine muligheder for udendørs madlavning.

Bålfaddet indbyder til tonsvis af hygge

Omkring et bålfad er der massevis af ting, som du kan lave - både alene og med familie og venner. Har du børn, vil de helt sikkert finde stor glæde i at sidde omkring ilden. Som nævnt kan du lave mad over bål, men du kan også lave lidt mere hyggelige ting som skumfidusser, popcorn, snobrød og pandekager. Du kan helt sikkert finde udstyret til dette i dit lokale byggemarked. Bålet er også det perfekte sted at fortælle historier. Du kan læse en bog eller opdigte dine egne historier i samarbejde med børnene. Der er heller ikke noget som lidt guitarspil i flammernes skær. Så opfordre dine musikalske venner til at medbringe guitaren til næste bålhygge-arrangement.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;