annonce

Er du klar til at hoppe på jernhesten?

Foråret er her endeligt, og forhåbentlig når vi frem til en dejlig sommer med blå himmel og masser af solskin. Motion er sundt, og der er næsten ikke noget bedre end at hoppe på den tohjulede og tage en frisk tur i godt vejr. Det får gang i kroppen, og mentalt føles det ofte opkvikkende at få noget vind og sol i ansigtet.

Er du klar til at hoppe på jernhesten? <i>-</i>

Er du klar til at hoppe på jernhesten? -

Værdien af en god cykeltur bør du ikke undervurdere. Så har du en cykel, er det ved at være tid til at få den gjort forårsklar. Især hvis den har været udsat for både efterårs- og vintervejr kan den have brug for en kærlig hånd. Den trænger måske til at blive pudset, få kæden smurt, tjekket lys og bremser samt dækkene pumpet?

Brug for en ny?

Har du ikke allerede en smart jernhest, er det nu tiden er inde til at købe en ny. I disse moderne internettider kan du se det store udvalg hjemme ved computeren, hvilket kan være en god ide, da det giver dig overblik over de mange muligheder og cykeltyper. Se for eksempel webshoppen cykler fra jupiter.dk. Det er smag og behag hvilken type, som tiltaler dig. Men det er vigtigt at have i tankerne, hvilken form for cykelture du planlægger. Vil du gerne forbedre din kondition med krævende ture på skovstier og i naturligt terræn, vil du sikkert få stor glæde af en mountainbike. Skal du i stedet hovedsageligt cykle i byen og på cykelstier, så vil en citybike nok være set oplagte valg.

Har du overvejet en elcykel?

Flere traditionelle cykelmodeller kan nu fås som elcykel. Det vil sige, at et genopladeligt batteri bidrager til fremdriften via en lille elmotor. Det kan gøre det mere behageligt at cykle, særligt over længere afstande og i modvind. Denne cykeltype er populær blandt mange, der cykler meget til dagligt, måske frem og tilbage på arbejde. Du skal dog være opmærksom på hastigheden, når du tramper afsted på en elcykel, da den kan køre hurtigere, end du måske tror. Uheldigvis kan det være lidt af en udfordring for især ældre mennesker.

Rugbrødsmotoren er billig i drift

Har du investeret i en fornuftig udgave af den tohjulede uden elmotor, kan du glæde dig over, at den sammenlignet med en bil kræver meget mindre vedligehold. Den er desuden betydeligt billigere at sætte i bevægelse, da du jo udelukkende bruger din egen rugbrødsmotor.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;