annonce

Et skønt lille frirum i det nordjyske

Når du tager på tur i det nordjyske, vil du hurtigt opleve, hvor mange skønne områder, der er rundt omkring i landsdelen. Der er masser af spændende muligheder for udflugter og begivenheder, men særligt når det kommer til naturen og alt det, den har at byde på, vil du i Nordjylland kunne blive beriget. Det gælder blandt andet i de store skove, på de langstrakte sandstrande og med udsigter til skønne vidder. Men der er også særligt én ting, du bør bide mærke i. Og det er den skønne sansehave, Staudeengen, som du finder mellem Års og Nibe – en måske endnu uset perle, som blot venter på dit besøg.

Et skønt lille frirum i det nordjyske i en sansehave <i>-</i>

Et skønt lille frirum i det nordjyske i en sansehave -

Er travlheden en naturlig del af dit liv?

Naturen har i mange år og vil også fremover være en vigtig spiller i vores liv. Ikke nok med at den kan give os mange glæder, kan den også virke terapeutisk. Mange vælger derfor naturen til et afbræk i det daglige.

Og med så mange der iler til diverse aftaler for alligevel at måtte erkende, at der ikke er timer nok i døgnet, er travlheden en efterhånden naturlig del af livet – sådanne travle vaner er dog ikke altid positive. Og derfor er det vigtigt at sørge for at trække stikket i ny og næ, at finde et pusterum og i det hele taget at forkæle sig selv med ro og tid til at mærke og være.

Oplev roen i den vilde natur

Det er præcis derfor, det kan være interessant for dig at besøge en sansehave, som Staudeengen. Som de engagerede ejere selv siger; ”oplev vores sansehave og få mere ro i hverdagen”. Her vil du for alvor kunne mærke, hvordan alle dine sanser kommer i spil, når du bevæger dig omkring i de naturlige og vilde omgivelser.

Det kan være en duft fra en af de mange vilde blomster, det kan være en trang til at røre og føle de grønne blade, det kan være noget smukt, du er nødt til at stoppe op og betage, eller det kan være lyden af stilheden, vinden og dyrelivet.

Et udflugtsmål for hele familien

For dig selv kan det være en særdeles sund øvelse at nyde en stund i en sansehave, men det kan også være et ideelt sted at besøge som familie. Her kan børnene også få lov at mærke roen og idyllen, og i de skønne omgivelser kan I nyde jeres medbragte mad.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;