annonce

Få dit drømmehus med flot indretning

Drøm stort! Det siger de næsten altid i alle boligprogrammerne. Men husker du at drømme stort? Det bør du altså. Livet er for kort til at bo kedeligt og trist. Nej, luk øjnene og forestil dig lige, hvordan det ville være at bo som dronninger og konger i dit hus.

Drømmehus med flot indretning <i>-</i>

Drømmehus med flot indretning -

Med store, flotte stuer, smukke køkkener og hyggelige badeværelser. Det kan være, at du synes, det lyder for godt til at være sandt, men på moebelkompagniet.dk kan du lade dig inspirere til, hvordan du skal til at indrette din bolig på ny. Du kan nemlig indrette din bolig på mange forskellige måder, læs bare med her.

Stuen med charme

Men hvor skal man lige starte? Du kan jo starte med din stue. For mange er stuen samlingspunktet, hvor familien mødes og venner inviteres over til hyggelige stunder. Stuens centrale samlingspunkt er ofte sofaen, som kan både være stor og bred, og det kan være, at du skal have flere sofaer? 

Måske skal de være lavet af læder eller i et lækkert og flot printet stof? Mulighederne er mange, men du kan jo lade dem passe til et flot sofabord og måske en lille kommode, som du kan stille fjernsynet på. Til sidst kan du jo finde nogle puder, som kan skabe en rød tråd i din indretning og måske matche med nogle flotte plakater på væggene?

Ro i soveværelset

Når du har styr på stuen, så kan det være du skal rykke videre til soveværelset. Det er det rum, som du efter stuen nok opholder dig mest i. Her skal virkelig være rart at være, for her skal du sove og samle kræfter til en ny dag. Start med at få styr på hvor er din seng skal stå, skal den stå langs væggen, og hvor stor skal den være? 

Bagefter kan du tage stilling til om den skal stå i en sengeramme eller måske hellere stå frit i rummet? Det kan være, du skal stille den ovenpå et flot gulvtæppe, som kan passe til et par smukke gardiner, som du kan trække for vinduet, når du gerne vil have mørke i dit soveværelse.

God fornøjelse

Når du har drømt færdig om både stue og soveværelse, kan det være tid til det næste rum. Måske skal du have styr på et par lækre små møbler til dit badeværelse, eller en ny skoreol til din entré? Uanset hvad, så kan du sikkert finde inspiration til dit næste indretningsprojekt hos møbelkompagniet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;