annonce

Gør virksomheden fri for kakerlakker: Bekæmp dem i dag!

Kakerlakker kan være en frustrerende og uønsket tilstedeværelse i ethvert arbejdsmiljø og kan udgøre et stort problem for rigtig mange virksomheder – især for fødevarevirksomheder!

Gør virksomheden fri for kakerlakker <i>-</i>

Gør virksomheden fri for kakerlakker -

Deres hurtige reproduktionsevne og evne til at overleve under forskellige forhold kan gøre dem til en vedholdende plage, der kræver effektive bekæmpelsesmetoder. Hvis din virksomhed er plaget af kakerlakker – eller andre skadedyr for den sags skyld – er det vigtigt at handle hurtigst muligt og få dem bekæmpet. Her bør man som virksomhed ty til professionel kakerlak bekæmpelse for at sikre sig, at kakerlakkerne bliver bekæmpet korrekt og mest effektivt.

Få hjælp af Anticimex allerede i dag

Oplever man som virksomhed tegn på kakerlakker, er det vigtigt, at disse skadedyr bliver bekæmpet hurtigst muligt ved hjælp af professionel skadedyrsbekæmpelse – for eksempel en virksomhed som Anticimex. Til en start er det vigtigt at reducere kakerlakkernes muligheder for at overleve og formere sig. Dette kan gøres ved at fjerne adgangen til deres opholdssteder, som typisk er mørke og lune hulrum og revner. Disse opholdssteder kan være flere steder omkring eller indenfor i virksomheden.

For at sikre den bedste bekæmpelse af kakerlakkerne, vil Anticimex sende en tekniker ud for at inspicere omfanget af opgaven og begynde den reelle kakerlakbekæmpelse hurtigst muligt. Når teknikeren har været på besøg første gang, vil Anticimex følge op for at høre, hvordan det står til hos den virksomhed, der har fået hjælp til skadedyrsbekæmpelse.

Derfor skal kakerlakker bekæmpes hurtigst muligt

Det er som sagt vigtigt at bekæmpe kakerlakker så hurtigt som overhovedet muligt, hvis man som virksomhed har fået disse skadedyr inden for virksomhedens fire vægge. Kakerlakker udgør nemlig en betydelig sundhedsrisiko, da de kan bære og sprede sygdomme samt efterlade ubehageligt lugtende ekskrementer. Kakerlakker kan bære følgende sygdomme og/eller bakterier: Salmonella, dysenteri, mave-tarmkatar og tyfus.

Det er især vigtigt for fødevarevirksomheder at holde øje med kakerlakker. Kakerlakker har en særlig tiltrækning til fødevarer, så det er vigtigt at handle hurtigt, hvis man som virksomhed oplever kakerlakker. Hvis man forbliver passiv, kan det resultere i betydelige økonomiske tab for virksomheden og samtidig negativt påvirke virksomhedens omdømme. 

Hvis man forholder sig for passivt, kan kakerlakkerne også formere sig og hurtigt sprede sig til flere dele af virksomheden, hvilket kan resultere i, at de kan komme til at optræde i store antal, når de først har etableret sig.

Alt i alt er det vigtigt at bekæmpe kakerlakker, da de kan ødelægge store produktioner samt lagre af fødevarer, såvel som at de kan bringe sygdomme med sig, som kan komme tæt på mennesker.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;