annonce

Har du ondt i fødderne?

Der kan være mange grunde til, at du har smerter i dine fødder. Det kan være en misdannelse, nerver eller sener, der beskadigede, forstuvede eller brækkede knogler, forskellige sygdomme, herunder livsstilssygdomme som diabetes og meget andet. Derfor er der naturligvis også mange forskellige diagnoser og behandlingsformer.

Ondt i fødderne <i>-</i>

Ondt i fødderne -

Har du endnu ikke selv en diagnose på, hvad det er der gør, at du har ondt i fødderne, så kan du med fordel gå til en ekspert og blive udredt. I mange tilfælde kan smerterne afhjælpe nemt og hurtigt, i andre tilfælde skal der måske lidt mere hjælp til og en længere behandlingsperiode, før du kan være smertefri.

Dette vil kun en professionel kunne vurdere, hvis du har seriøse smerter. Derfor kan det være en fordel at få det undersøgt, hvis det har været undervejs længe, eller hvis du daglig har ondt i fødderne - måske lider du af noget, du slet ikke selv er bevidst om, og så kan det jo være rart med en ekspert til at se på det og vurdere det.

Find en ekspert

Som sagt, kan der være mange grunde til, at man har ondt i fødderne. Måske har man et arbjde, hvor man går meget rundt, og så kan det jo være noget så simpelt som et par nye arbejdssko, en fodmassage eller et indlæg til skoene, som kan gøre hele den store forskel for, at du slipper af med de irriterende smerter i dine fødder.

I andre tilfælde kan det være med omfattende behandlinger eller behandlingsforløb, der skal til, før du kan slippe af med dine problemer. Måske har du engang brækket foden, og så er den vokset forkert sammen. Her kan det måske være en operation, der løsningen.

Det kan også være, at dine problemer er opstået på grund af sport eller anden bevægelse. Sportsskader er hyppige, og du kan også godt få dem i fødderne. Få derfor dette undersøgt af din læge eller en specialist.

Når det kommer til livsstilssygdomme, kroniske sygdomme eller andet, som man måske ikke fysisk kan gøre så meget ved, kan du få medicin, terapi eller anden behandling, som kan hjælpe dig af med smerterne i hverdagen, så du ikke skal gå og have ondt i fødderne. Alt dette kan du først vide, hvis du har fået en læge, ekspert eller specialists øjne på det.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;