System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

​​Hvad er 3d print?

Der findes mange typer print-muligheder nu til dags, som kan bruges til forskellige formål. Når man hører ordet ’print’, forbindes det ofte med de traditionelle printere, som findes i de fleste hjem. Men 3D print er langt fra det samme, hvilket du kan læse mere om her i artiklen.

3d print <i>-</i>

3d print -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

3D prints kan faktisk printe fysiske genstande og skiller sig derfor helt ud, fra traditionelt papirprints. Denne revolutionerende måde at printe på, er både særdeles velegnet til virksomheder, men kan også bruges på hobbyplan.

Hvad bruges 3D print til?

3D prints anvendes blandt andet til at lave prototyper, inden for rigtigt mange brancher. Det kan være i forbindelse med opfindelsen af noget bestemt, hvor der er behov for en model, som kan demonstrere, hvad det drejer sig om. Som virksomhed eller privatperson, behøver man dog ikke at investere i en 3D printer selv, der findes nemlig også 3d print service.

Virksomheden Damvig A/S, kan være behjælpelig med at lave disse 3D prints, og har gennem tiden hjulpet med blandt andet medicinsk udstyr, emballage, legetøj og meget andet. 3D prints kan altså anvendes til at lave forskellige genstande, herunder briller, cykellygter, kunst og et hav af andre muligheder.

Print en genstand

Via en 3D printer og et bestemt type materiale, kan printeren således kreere et objekt. Hos virksomheden Damvig A/S, bruges der forskellige printer teknologier, samt materialer. Du kan blandt andet vælge imellem SLA, som er til finere detaljer. Det er også muligt at vælge SLA, som producerer robuste modeller, der med fordel kan anvendes til prototyper.

3D Print PolyJet anvendes til at kombinere materialer, som blandt andet bruges til hård plast og blød gummi. Med denne teknologi, er der mange kombinationsmuligheder. FDM benyttes til komplekse forespørgsler, hvor der er behov for et hårdført materiale i plast. Udover de ovennævnte muligheder, kan du via linket i øverste afsnit, også læse om både Pur afstøbning og SAF.

Få kvalitet og professionel hjælp til dine projekter

Hos Damvig A/S kan du forvente høj service og kvalitet. Der er fokus på at levere et effektivt produkt, som passer til dine ønsker og behov. Virksomheden har stor erfaring bag sig, og benytter den nyeste teknologi indenfor 3D print. Med en kundeskare indenfor mange brancher, hvilket betyder høj faglighed og viden. For mere information om, hvem virksomheden er og hvad du kan få hjælp til at få printet i 3D, kan du læse mere på damvig.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;