annonce

Hyggelige ting at lave i snestormen

Selv om begyndelsen af marts 2023 egentlig bød på solskin og blå himmel mange steder i Danmark, så vendte det hurtigt, da en snestorm ramte landet. Især i Nordjylland kunne man mærke, at sneen faldt. Her oplevedes det, at biler sad fast, og nogle arbejdspladser opfordrede sine medarbejdere til at arbejde hjemmefra. Selv om mange havde omstillet sig til forår, så kan man hurtigt leve sig ind i vinterens hyggelige aktiviteter, når sneen falder.

Hyggelige ting at lave, når Nordjylland rammes af snestorm <i>-</i>

Hyggelige ting at lave, når Nordjylland rammes af snestorm -

En hel dag i sengen

Hvis der er noget, der er perfekt at lave på en kold dag med snestorm, så er det at blive inden døre. Tag nogle varme sokker på, find plaidtæppet frem og en god serie. Men hvis man skal kunne ligge på langs hele dagen, kræver det også en god seng så som en kontinentalseng. En kontinentalseng har både en boksmadras, en springmadras og topmadras, og derfor scorer den højt på komfortkontoen.

En kontinentalseng fra Bedre Nætter tilpasses til din vægt og højde, hvilket er vigtigt, når man skal afgøre fastheden. Nogle vil anbefale, at man tager en medium fast madras, men hvis man skal være sikker på komforten, er det bedre at købe sengen ud fra ens mål.

Begynd at føre dagbog

Med dagbog menes der ikke, at man skal nedskrive, alt hvad man har lavet for dagen. Men en dagbog kan være et frirum, hvor man kan komme ud med alle de tanker og eventuelle bekymringer, der kan samle sig i hovedet. I en travl hverdag er der måske ikke tid til at sætte sig ned og reflektere over dagen. En dagbog med hvad man er taknemlig for, og hvad man glæder sig til, kan være værdifuld for at få et positivt mindset.

Hold en spadag

Hvor ofte har du brugt en hel dag bare på at forkæle dig selv? Hvis svaret er sjældent, så kan en snestorm give anledning til, at du laver en hjemmespa. For gør man det ordentligt, kan det være som et ophold på det mest luksuriøse sparesort.

En hjemmespa kræver disse ting:

  • Et opryddet rum
  • Stearinlys og duftlys
  • Bodyscrub og bodylotion
  • Ansigtsmaske
  • Natcreme

Hold brætspilsaften

Brætspil er nærmest synonym med vinter. For det er her, man har tid til at slappe helt af og spille i flere timer. Brætspil er dog ikke altid afslappende, særligt hvis det er spil a la Matador eller nogle af de populære detektivspil, som kan få hele familien helt ud på kanten af stolen. Hold en brætspilsturnering, og hold familien beskæftiget hele aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;