annonce

Infrarøde saunatæpper

Infrarøde saunatæpper er en relativt ny sundhedstrend, der vinder popularitet i 2023. Disse tæpper bruger infrarød varme til at opvarme kroppen. De infrarøde bølger trænger dybere ind i huden end traditionelle saunaer, hvilket giver et hav af fordele. En dansk virksomhed lader dig nu prøve dem risikofrit.

Prøv det risikofrit: Infrarøde saunatæpper fra dansk virksomhed <i>-</i>

Prøv det risikofrit: Infrarøde saunatæpper fra dansk virksomhed -

First-mover på dette koncept i Danmark

NordicHigh, En af Danmarks førende udbydere af saunatæpper, lancerer som de første i Danmark en tilfredshedsgaranti. Kunderne kan nu prøve alle deres saunatæpper af høj kvalitet i 30 dage og returnere dem mod fuld refusion, hvis de ikke føler sig tilpas. Dette skridt blev taget for at vise kunderne, at NordicHigh står bag deres produkter og stoler på deres kunder.

"Hvis du ikke er tilfreds med dit NordicHigh saunatæppe, refunderer vi din købspris", siger Christian. "Vi mener, at vores produkt er af højeste kvalitet, men forstår, at alle har forskellige behov - så nu kan du prøve det risikofrit!" Dette enkle løfte giver kunderne mulighed for at afprøve produktet uden at bekymre sig om at sidde fast med noget, de ikke kan lide eller har brug for.

Dansk designede saunatæpper i alle prisklasser

Virksomheden sælger dansk designede saunatæpper til deres kunder i alle prisklasser, fra budgetvenlige muligheder til luksuriøse tæpper i højeste kvalitet.

Modellerne virksomheden tilbyder går under navnen “Model - Pro”, “Model - Pro 3 zoner” og “Model - Standard”. Modellerne, hvor der indgår Pro i navnet er lavet af luksuriøst vegansk læder og er lavet for både at matche og overgå de dyreste tæpper på markedet på kvaliteten. Forskellen på de 2 “Pro-modeller” er at den ene har 3-zoner. Det vil sige du individuelt kan styre temperaturen på dit saunatæppe i top, midte og bund, hvorimod den anden varmer hele tæppet over.

Saunatæpperne som NordicHigh sælger er en innovativ type sauna, der bruger fjerninfrarød varme i stedet for traditionel damp eller varm luft. Far-infrarød varme trænger dybere ind i din krop end traditionelle metoder og har b.la. vist sig at lindre muskelspændinger, reducere inflammation og endda styrke dit immunsystem.

Kunderne elsker det innovative koncept

NordicHigh's innovative tilgang til kundeservice har allerede set over 3500 tilfredse kunder. Med en risikofri prøveperiode kan kunderne opleve komforten og afslapningen ved et saunatæppe derhjemme uden at skulle forpligte sig med det samme. De 30 dages tilfredshedsgaranti sikrer også, at hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du sende det tilbage og få det refunderet fuldt ud inden for 30 dage fra købsdatoen.

Håbet med dette er at kunne opbygge tillid til deres kunder og give dem ro i sindet, når de køber et af deres produkter. Den bekvemmelighed og fleksibilitet, der ligger i dette program, gør NordicHigh til et af de bedste steder at købe et saunatæppe trygt online da det ellers kan være en jungle at finde rundt i som kunde.

Læs mere om saunatæpperne på nordichigh.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;