annonce

Inspirerende ideer til dit indbo

En mands første lejlighed er sparsomt møbleret. Det er lidt af et mirakel, hvis den rummer mere end et tv, en spillekonsol og en madras på gulvet. Med tiden kommer smagen for indretning for mange. De får fx et bord at nyde måltiderne ved, så de ikke behøver sidde i lotusstilling på madrassen med en tallerken spaghetti med kødsovs i skødet. Senere opstår glæden for ting uden nytteværdi også.

Træt af minimalisme? Find inspirerende ideer til dit indbo <i>-</i>

Træt af minimalisme? Find inspirerende ideer til dit indbo -

Klar til at shine hjemmet op med flotte sager?

Er du ved at nå det stade, hvor du er så ”kultiveret”, at du leder efter ting at shine hjemmet op med? Det kan være, der er et arvestykke fra bedstemor, du agter at stille an i lejligheden – ting med lidt historie er jo altid sjove at have stående. Hvis du derimod er på jagt efter nye ting, som har moderne designs, så kan du fx tjekke udvalg inden for interiør til hjemmet hos ferm LIVING på deres webshop.

Dårlige pladsforhold? Få det meste ud af møblerne

Hvis du ikke har så mange kvm at gøre godt med, bliver du nødt til at være kritisk. Har du ikke som sådan nogen stue, må dine møbler tjene flere formål. Fx kan du bruge samme møbel som sengebord og kaffebord, hvis bordpladen er stor nok til det sidste. Har du ikke plads til både seng og sofa, må du vælge en almindelig seng og sidde dårligt foran fjernsynet – eller vælge en sofa, du kan sove på.

Dekorér hjemmet med produkter fra ferm LIVING

Men lad os antage, at du har plads nok at boltre dig på og ikke behøver vende og dreje hvert køb i dit hoved, hvad det angår. Hos ferm LIVING kan du finde masser af dekorative elementer til hjemmet – alt lige fra glasmontrer til karafler, skrivebordslamper, tæpper og vaser. Bevares: Alle disse ting har også en funktionel værdi, der berettiger deres placering i et hjem. Gå på produktudflugt online.

Gør noget ud af børneværelsets dekorering

Med tiden kan det være, at du finder dig en partner, du ønsker børn med. Er der plads til, at barnet får sit eget værelse, gælder det om at gøre noget ud af indretningen. Et børneværelse bør nemlig se ud på en anden måde end hjemmets øvrige rum – netop for at markere, det er barnets trygge base. Du når langt, hvad gælder den unikke indretning, ved at hænge farve- og motivrigt børnetapet op.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;