System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Muligheder i Østrig

Når du tænker på Østrig, så tænker du måske på det lille land, du skal igennem, før du når Italien. Eller hvis du er vant til at tage på ferie i Frankrig eller Spanien, har du måske ikke tænkt så meget over det østrigske land. Men det er faktisk en fejl. For selvom Østrig muligvis kan være nem at overse på et kort, når den næste ferie skal planlægges, så er der masser af gode grunde til at vælge netop denne destination.

Muligheder i Østrig <i>-</i>

Muligheder i Østrig -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Tag på den traditionelle kør-selv-ferie til sommer

Måske er du vant til, at kør-selv-ferien i sommerferien sætter kursen mod Italien. Det er nemlig en populær destination for mange danskere. Men der er faktisk god grund til at stoppe køreturen en anelse tidligere og slå lejr i Østrig i stedet. Her får du stadig utrolig flot natur, en helt anden kultur og masser af mulighed for oplevelser og afslapning.

Ganske ligesom en sommerferie i Italien eller Tyskland, så kan du i Østrig både tage på camping og bo på hyggelige hoteller. Dermed er der rig mulighed for at vælge den type sommerferie, du foretrækker – fra afslapning ved poolen og grill foran teltet til mulighed for at tage et karbad og udforske restauranternes menukort.

Sus ned ad pisterne, og mærk adrenalinen

Østrig er faktisk en yderst populære destinationer, når det kommer til skiløb og skiferier. Og med et utal af destinationer, hvor der både er ideelle udfordringer for nybegyndere og børn samt øvede skiløbere, er en skiferie Østrig et oplagt valg.

Med mulighed for at prøve kræfter på ski eller snowboard samt masser af hygge, er Østrig et glimrende alternativ til eksempelvis Sverige og Norge, når det kommer til skiløb. Her kan du også opleve ægte autentisk afterski på østrigsk vis – og skiområderne byder naturligvis også på byer med butikker og restauranter, så du kan få masser af skønne oplevelser med hjem i bagagen.

Forkæl dig selv med en weekendtur i storbyen

Østrig ligger ikke længere væk fra Danmark, end at du sagtens kan tage på en hurtig weekendtur. Hvis du er vant til at rejse til London, Berlin, Rom og lignende storbyer, kan du derfor med fordel overveje, om det er blevet tid til at opleve Wien.

Wien byder på et væld af muligheder. Er du vild med kulturelle rejser, kan du uden problemer finde masser af kultur og historie i den østrigske by. Det betyder naturligvis også, at det er helt oplagt at tage på lange gåture gennem byen. Foretrækker du i stedet den traditionelle storbyferie med masser af shopping og lækker mad, så har Wien stadig masser at tilbyde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;