System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Ny generation af Sodastream

Den nye generation af Sodastream er meget hurtigt blevet superpopulær. På en Sodastream-maskine kan du selv lave danskvand og sodavand med brus. For at kunne gøre det er du nødt til at have Sodastream-kulsyrepatroner og Sodastream-flasker ud over selve maskinen og de smags-sirupper, som du ønsker.

Sodastream <i>-</i>

Sodastream -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Det er den nemme måde at lave dine egne boblende drikke på. Nyd dem friske, eller sæt dem på køl. Så er de altid klar til brug.

Hav altid en Sodastream-kulsyrepatron i huset

Når først du har anskaffet dig de basale dele som Sodastream-maskinen og de tilhørende flasker, så har du de vigtigste ting på plads. Det er engangskøb, medmindre du ønsker at tilkøbe nogle flere flasker,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk. Hun fortæller yderligere, at en tom Sodastream-kulsyrepatron, meget nemt kan udbyttes med en fyldt.

Det er sådan, at du køber din første patron med pant, og efterfølgende kan du udbytte den brugte kulsyrepatron til en ny uden at betale pant. Desuden kan du gøre det hos enhver forhandler af Sodastream.

Det gør det nemt at have med at gøre,” fortsætter hun med et smil. ”Det er i øvrigt altid en god idé at have en backup liggende. Selvom en ny patron indeholder kulsyre nok til at producere ca. 60 liter boblende væske, så løber den jo tør på et tidspunkt. Så er det rart bare at kunne sætte den nye i.”

Sodastream-flasker fås i flere varianter

Tilbage i 1970’erne, hvor den første generation af Sodastream blev lanceret, var der kun en slags flaske,” beretter Ida Anette Aas Bundgaard, ”sådan er det ikke længere, for i dag har du et bredt udvalg afSodastream-flasker at vælge imellem.” Og fremviser nogle af de mange forskellige typer flasker, der findes.

Der er standardflasken her, og så er der lavet nogle varianter. For alle typerne gælder det, at de kommer med et tætsluttende låg. Der findes flasker af plast, glas eller stål, og nogle af dem egner sig glimrende som drikkedunk.

Du kan sætte en hvilken som helst af flaskerne i maskinen,” forklarer hun. Hun viser mig også nogle flasker, som er pæne nok til at sætte direkte på bordet – enten hjemme i privaten eller på arbejdspladsen.

Hvidevareshoppen.dk’s store sortiment

Hvidevareshoppen forhandler meget mere end Sodastream-udstyr. Her kan du finde både de helt store hvidevarer til husholdningen og de mindre maskiner, udstyr, belysning og personlig pleje, som har relation til husholdningen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;