annonce

Oplev Dalmatiens skjulte skatte

Hvis du vil opleve charmerende kystlandbyer, smukke strande og bedårende små øer, så er Dalmatien det perfekte sted at tage på ferie. Regionen byder på en smuk kystlinje, et fantastisk blåt hav og et pragtfuldt solskinsvejr. Desuden er den kroatiske kyst let tilgængelig enten med fly eller i bil.

Oplev Dalmatiens skjulte skatte i din sommerferie <i>-</i>

Oplev Dalmatiens skjulte skatte i din sommerferie -

Dalmatien er et populært feriested, så det er en god ide at bestille din feriebolig i god tid. Der er et væld af ferieboliger, som passer til både livsstil og smag. Hvis du foretrækker en villa med pool har Villsy et bredt udvalg. Her kan du finde den villa, der passer til netop dine behov, og de tilbyder endda kæledyrsvenlige villaer, hvis hunden også skal med på ferie.

Øerne Solta og Brač

Langs det krystalklare Adriaterhav ligger der hundredvis af øer, og den fjerneste ø kan nås på mindre en 2 timer fra den nærmeste lufthavn. De populære øer Solta og Brač ligger tæt på kysten, og de er kendt for deres kulturelle arv, skønhed og afslappende fredelige atmosfære. Øerne er ideele for dem, der ønsker at komme væk fra byens stress og jag, og opleve en anden side af Kroatien.

Solta ligger vest for Split. Den er kendt for sine smukke vinmarker, olivenlunde og fiskeindustri. Her kan du nyde godt af god billig vin og restauranter med lækker friskfanget fisk. Du vil opleve en utrolig natur og et krystalklart hav. Øen er perfekt for dem, der ønsker at tage en dukkert i havet, slappe af og nyde den dalmatiske kultur. På din tur kan du besøge den charmerende lille havn Maslinica, som er både naturskøn og kendt for sin smukke arkitektur. Du kan også tage til Stomorska, der er kendt for sine smukke strande og fantastiske fiskerestauranter.

Lige øst for Solta ligger Brač, som er en anden smuk ø, der absolut er værd at besøge. Her finder du den berømte strand Zlatni Rat, der uden tvivl er en af Europas smukkeste strande. Hvis du vælger at besøge Brač, vil du opleve en storslået natur og nogle hyggelige landsbyer med søde små huse og spændende butikker Du finder masser af kunst og kultur på øen, som også er kendt for at være fødestedet for den berømte skulptør Ivan Meštrović. Derudover byder øen på lækre spcialiteter såsom fårekød, fisk og vin fra egne vinmarker.

Find den bedste feriebolig

Du kan vælge at leje et feriehus i Kroatien langs Dalmatiens kyst, og tage på en dagstur eller weekendtur til Solta og Brač. Der er flere muligheder for at komme dertil fra Split. Du kan tage en færge eller, hvis du gerne vil sejle selv, kan du leje en båd. Du kan selvfølgelig også bruge hele din ferie på en af øerne, og opleve alt hvad disse øer har at byde på. Der er masser af sjove og spændende aktiviteter for hele familien, så alle kan få en god oplevelsesrig sommerferie.

Hvis du gerne vil opleve Damatiens skjulte skatte og få en autentisk oplevelse i din sommerferie, så er den dalmatiske kyst lige noget for dig.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;