annonce

Oplev Skagen i ferien

Skagen som feriedestination har meget at byde på - ikke blot i sommermånederne men hele året rundt. Selvfølgelig skal man være indstillet på, at der ikke er et badeland lige rundt om hjørnet, som børnene kan boltre sig i. Til gengæld har Skagen dog kysten og havet, som er helt perfekt for hele familien henover sommeren. Til efteråret kan I modsat nyde vinden og naturen sammen, og I kan udforske Skagens mange små hyggelige restauranter og museer.

Skagen <i>-</i>

Skagen -

I denne artikel vil vi fortælle dig lidt mere om, hvad du kan forvente af Skagen som feriedestination - hvad end du planlægger at skulle tilbringe tid i byen henover sommeren, efteråret eller måske endda til jul!

Stranden

Skagen er næsten omringet af hav og vilde bølger, hvilket ofte er lige præcis dét, som lokker mange turister til området. Naturen kan også sagtens nydes, selvom det er efterår eller vinter - man skal blot være klædt på til de koldere temperaturer.

Der er dog ingen tvivl om, at Skagen kan noget helt særligt i sommermånederne, hvor man kan bade i havet og tage gåturen ud til Grenen. Dog skal de koldere måneder ikke undervurderes. Der er intet som en god forlænget weekend, hvor man kan tillade sig selv at blive forkælet på et af Skagens mange formidable hoteller eller bed & breakfasts. Herunder er hoteller som Skagen Hotel bestemt blevet en af de førende - og ikke blot inden for hotelbranchen, men også når det handler om kvalitetsrestauranter.

Restauranter og museer

Restauranter har Skagen efterhånden mange af. Hvis du søger rigtig kvalitets-forkælelse, er det uden tvivl hér, du skal gå på opdagelse. Her vil du finde alt fra fisk og skaldyr til lækre italienske hjørnerestauranter i den gamle gågade.

Hvis du og din familie har lyst til at udforske nogle mere kulturelle dele af Skagen, går I heller ikke forgæves! Skagen er kendt for de populære Anker malere - og i byen kan man faktisk opleve de kendte skagensmaleres hus, som er bevaret og brugt som et museum.

Den tilsandede kirke

Til sidst vil vi foreslå jer en mere specifik turistattraktion - nemlig den tilsandede kirke. Kirken er flere hundrede år gammel og er, som navnet lyder, tildækket af sand.

Hvis du og din familie kan lide at udforske naturen kan I nemt svinge forbi denne seværdighed. Kirken er nemlig placeret i et område, hvor man er nødsaget til at gå det sidste stykke. Området er råt og smukt - især når solen skinner og der er vindstille. Udsigten fra kirken er mindst lige så bemærkelsesværdig som kirken selv, hvilket bestemt kun gør udflugten til den tilsandede kirke mere attraktiv.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;