System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Professionel tekstforfatter

Tekstforfatning, spiller en væsentlig rolle i forhold til markedsføring af virksomheder på nettet, og det er absolut ikke ligegyldigt, hvordan de er skrevet. Tekstforfatning er relevant i forhold til at skrive gode markedsføringstekster, og det kræver viden og erfaring bag sig. Heldigvis kan du få hjælp af en kompetent og kreativ tekstforfatter, der kan sit kram. Læs med her.

Tekstforfatter <i>-</i>

Tekstforfatter -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Få hjælp af en tekstforfatter og journalist

Markedsføringstekster skal både være indbydende, fængende, spændende og sælgende. Der er mange kriterier der skal rammes for læseren, for at vedkommende får lyst til at besøge en virksomhed og måske købe noget. Ved hjælp fra en professionel og kreativ tekstforfatter, som specialiserer sig indenfor området, kan dette dog lade sig gøre.

Majbritt Lund har arbejdet med tekstforfatning og journalistik i mange år, og har haft sin egen kommunikationsvirksomhed siden 2007. Hun har derfor hjulpet mange med at skabe mere awareness for en lang række virksomheder på nettet, gennem skarpe SEO-tekster, salgsbreve, nyhedsbreve og hjemmesidetekster.

Sælgende hjemmesider

Tekster til hjemmesider betyder særdeles meget, både i forhold til SEO-konteksten, men selvfølgelig også for kunderne, der læser disse. SEO-delen ved markedsføring på nettet, er essentiel, og der spiller hjemmeside teksterne også ind.

Majbritt Lund skriver konkrete tekster, der highlighter det allervigtigste, som kunden skal læse, og inkluderer desuden relevante og gode ’call-to-actions’, for at få kunden til at tage et valg. Når samarbejdet mellem dig og den tekstforfatter indledes, starter processen med et interview. Dette er naturligvis for at få afdækket de personlige ønsker og behov til virksomheden, samt at få gode råd og vejledning fra Majbritts side.

Hvorfor er SEO så vigtigt?

SEO er en forkortelse af ’Search Engine Optimization’, og er den engelske betegnelse for ’søgemaskineoptimering’. Hvorfor det er vigtigt at vide noget om SEO som erhvervsdrivende, er nemlig i forhold til, hvordan man bliver fundet på en online søgemaskine. Google er den mest anvendte søgemaskine på nettet, og hvordan man virksomhedsmæssigt er placeret, har stor betydning for at få kunder i butikken.

Der kommer professionel tekstforfatning der sælger, ind i billedet. For at nå en topplacering på søgemaskinen, er der flere parametre der spiller ind. Ovenstående tekstforfatter, vil således starte med at lave dét man kalder for en søgeordsanalyse, for at finde de mest anvendte og gode søgeord, samt dem som du selv ønsker.

Majbritt Lund er skarp indenfor SEO, og har blandt andet skrevet flere e-bøger om dette emne. Har du behov for hjælp til professionelle og knivskarpe tekster, så tøv ikke med at kontakte Majbritt Lund. Klik på ovenstående links for mere info.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;