annonce

Sådan finder du det rette nytårslook til årets fest

Når nytåret sparkes i gang, betyder det fest og farver. Det er slutningen på et år og begyndelsen på en nyt. Mange samles med dem, som de holder allermest af på denne særlige aften, hvor der bliver kræset for detaljerne. Lækker mad, bobler kl. 00 og et brag af en fest, kræver naturligvis også en passende beklædning til anledningen. Har du heller ikke fundet nytårs-outfittet frem endnu, så kan vi heldigvis hjælpe dig.Læs med her.

Festkjoler <i>-</i>

Festkjoler -

Hvilket look man er på udkig efter til nytår handler først og fremmest om, hvem man skal være sammen med og om der er et tema. Traditionen tro, er mændene typisk klædt i et jakkesæt eller andet pænt tøj og kvinderne i festkjoler til nytår. Der er dog ingen regler for, hvordan beklædningen skal være, men vi kommer alligevel med nogle gode bud.

Det festlige tøj

Hvis du overvejer at stadse dig ekstra ud i år, så kan du med fordel overveje en flot glitter kjole. Når både jul og nytår nærmer sig, dukker de smukke og glitrende kjoler nemlig frem på ny. For glitter og glam er nemlig lige præcis hvad, nytårsaften er indbegrebet af. Palliet kjoler og glimmer kjoler giver bare dét der ekstra wauw-look, som man måske ikke normalt gør så meget ud af.

Men nytårsaften er den oplagte begivenhed til at det hele gerne må være extra-extra. Er du ikke helt fan af de glitrende kjoler, kan du også vælge ’den lille sorte’. Sorte kjoler til nytår er en tidløs klassiker, som altid ser både sofistikeret ud, samt elegant. Du kan jo pynte dig med bemærkelsesværdige smykker for detaljernes skyld, eller tage en glitter clutch med dig til den store aften.

Er du mere vovet eller overvejer at være det i anledning af nytår, hvorfor så ikke tage en farverig lille sag af en kjole på? Ellers kan du også overveje et sommerligt two-piece sæt med mønster. Hvorfor ikke give lidt lys og en smag af sommer i en ekstra mørk tid?

Hår og makeup til nytår

Med et flot nytårs outfit, kommer der selvfølgelig også hår og makeup. For hvis du går all-in på det festlige tøj, skal du selvfølgelig også have en afstemt makeup og et hår, som bare spiller. Der findes et hav af måder du kan have dit hår på, men store glam krøller, eller ’Hollywood-krøller’ som de kaldes, er altid en stor vinder. Du kan eksempelvis bruge et glattejern til at lave krøllerne, curlers eller et decideret krøllejern. En anden mulighed er at lave en stram knold med et ’sleek-look’.

I forhold til makeuppen er der også nogle forskellige looks du kan overveje.

For eksempel kan du overveje følgende:

  • Natural
  • Nude makeup
  • Røde læber
  • Metallic
  • Glitter
  • Smokey eyes

Du kan sagtens kombinere flere af disse elementer med hinanden, da det jo er nytår. Skal du have en sort kjole på eller anden beklædning i denne farve, så er de røde læber bare et must. Overvej gerne at lave smokey eyes, eller lav en flot eyeliner kant.

Du kan også bruge anledningen til at bruge makeup med glitter. Vælg eventuelt en farvepalette med flere glitter farver og forsøg dig frem på øjenlågene. Er du mere til de naturlige farver, kan du f.eks. nøjes med en ’nude’ læbestift, mascara og nogle flotte bryn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;